Нове на сайті:
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Нардеп від Тернопільщини Олег Барна вкотре нагадав про себе українському електорату. Цього разу не безглуздою витівкою, бійкою чи скандалом, а законопроектом, який вже встигли засудити колеги по парламенту.

Нагадаємо, народний обранець вніс до Верховної Ради законопроект, яким пропонує штрафувати за будь-які прояви сексуальної орієнтації. Надихнув депутата на законодавчу ініціативу цьогорічний прайд, а для рівності він вирішив обмежити сексуальну поведінку і людей традиційної орієнтації.

Як саме визначити, був у діях особи сексуальний підтекст чи ні, Барна, як автор "сексуального" законопроекту, ще не вигадав, але певен – механізм можна розробити.

"Не плутайте дружні теплі стосунки з проявами кохання, скритого від публічних стрибків на вулиці. От як одна депутатша написала, що за ручку триматися. Ні, кажу, як за ручку ідете – це не буде. Але коли ви будете публічно привселюдно скакати на свого чоловіка чи не свого – оце буде розцінюватися адміністративною покарою", - розтлумачив він.

Розглядати законопроект про сексуальну поведінку першим буде комітет з питань свободи слова та інформації? повыдомляють Тернополяни

"Спочатку був шок. Я не могла повірити власним очам, що можна таке написати. Потім є розуміння, що є спроба позагравати з електоратом напередодні виборів. Я думаю, що це буде дуже веселе обговорення. Тому що наш комітет традиційно розглядає, що таке еротика, що таке порнографія, де тут є межа між цими поняттями. Це все не має сенсу, тому що ні комітет, ні зал це не підтримає", - переконана голова комітету з питань свободи слова Вікторія Сюмар.

Такої ж думки й інші депутати.

"Найкращі лікі від популізму – це ігнор. Цей закон не має ніяких перспектив на ухвалення. Це як прийняти закон, що після грудня буде травень", - вважає колега Барни Сергій Лещенко.

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.