Нове на сайті:
Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини Лісничому з Чортківщини бажання заробити на ялинках "вилізе боком" Подробиці затримання працівниками СБУ службовця Тернопільського міського ТЦК

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Вперше у Львові відбувся фестиваль української архітектури «ВЕЖА», присвячений 110-тій річниці від часу створення першого громадського об’єднання архітекторів Львова. Ця знакова подія в архітектурному житті нашої держави відбулась за підтримки будівельної компанії  Креатор-Буд. Захід, який відбувся у Львові зібрав кращих архітекторів з усієї України. Серед учасників фестивалю і гості з Польщі, Італії, Німеччини .  

Голова Львівської обласної організації Національної спілки архітекторів України Богдан Гой запевняє, Львів – уже давно у всеукраїнському масштабі є синонімом якісної архітектури, комфортного міського простору, місцем креативного пошуку та експериментів. Тому, не випадково, Львівський будинок архітектора – «Порохова вежа» - став місцем для проведення такого Фестивалю. Саме тому і назву він отримав «ВЕЖА» - такий собі останній бастіон української архітектури.

Богдан Гой, організатор архітектурного фестивалю ВЕЖА

  • Архітектурний фестиваль – це не те, що могло би бути, це те, що повинно бути у нашому місті, і без чого я особисто Львів уявити не можу.Тому ця мрія виношувалася вже давно, проте спілко. Архітекторів він організований вперше , адже ми повинні реабілітувати спілку в очах не лише містян, але й всієї спільноти України, що громадське об’єднання архітекторів – це те, що повинно диктувати те, якою повинна бути архітектура, і як вона повинна розвиватися і в наш час  і в минулому і в майбутньому.

Для тих, хто творитиме архітектуру завтра, для нинішніх випускників вишів лекторські майстер-класи проводили легенди  української архітектури, серед них і відомий архітектор Олег Україна з Дніпра.

Олег  Україна, архітектор (м.Дніпро)

  • Всі модерністи, усі авангардисти забули своє коріння і нарешті це відновлюється я і я думаю, що це буде не остання наша зустріч , це треба і далі розвивати і ставити питання хто ми такі, щоб бути привабливими хоча б для туристів 00.50.

У рамках заходу  відбувся архітектурний кінофестиваль, на якому свою роботу  презентувала і компанія Креатор-Буд. Відзнаку за одну з кращих кіно робіт і презентацію комплексу ГОВАРД отримав провідний архітектор Креатор-Буду Андрій Рєзніков.

Андрій Рєзніков, провідний архітектор компанії  Креатор-Буд

  • Я є один з провідних архітекторів компанії  Креатор-Буд і дуже радий представляти цю  чудову компанію на заході, який ми зараз проводимо. І фактично цей фестиваль є, безперечно, дуже важливою подією в архітектурному житті як Львова так і  нашої країни в цілому. Тому що будь який такий фестиваль об’єднує в собі спільноту архітекторів, будівельників, людей, які дотичні до цієї сфери діяльності.

Дискусійний круглий стіл, проектний семінар, архітектурний квест, авторські лекції, концерт, пікнік-гаївка до дня архітектора у Свірзському замку, екскурсії видатними місцями Львова та багато інших цікавих подій протягом чотирьох днів вирували у Західній столиці України. Команда компанії Креатор-Буд іде у ногу з часом, не лише підтримуючи важливі заходи та події в житті держави, а першочергово, втілюючи цікаві проекти архітекторів у життя і надалі продовжує творить архітектурне обличчя  Тернополя, Львова та Києва

 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.