Нове на сайті:
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Чи не найбільш обговорюваною політичною подією літа стала презентація Юлією Тимошенко своєї передвиборчої програми під назвою «Новий курс України».

Остання привернула увагу не лише сталого електорату БЮТу та політичних експертів, а й прогресивного населення.

Так, кандидатка в президенти звернулася до нових майданчиків, як от таргетованої реклами у YouTube Facebook.

У «Новому курсі України» – акцент на сучасних технологіях та глобальній місії українців. Фраза «політик старої формації» більше не асоціюється з Тимошенко.

Масштабна презентація «Нового курсу» – лише початок. Як анонсує офіційний сайт «Батьківщини», вже невдовзі на місцях буде представлено бачення розвитку у розрізі областей.

І тут вже чимала роль відведена місцевим командам: свита робить короля. Для завоювання нових виборців прогресивна Тимошенко повинна на місцях мати таких же амбасадорів.

На Тернопільщині обличчям партії «Батьківщина» вже багато років є Василь Тимофійович Деревляний. Політик він досвідчений, нині заступник голови обласної ради. Двічі потрапляв у Верховну Раду. От тільки у команду, котра би втілила «Новий курс України», вписується паршиво.

Що й казати, достатньо лише ввести ім’я та прізвище лідера обласної «Батьківщини» в пошукову систему GOOGLE. Лише за останні два роки Василь Тимофійович ставав фігурантом кільканадцяти скандалів. І їх, на жаль чи на щастя, неможливо списати на особливості політичної боротьби.

Деревляний ганьбився, коли застосовував звичні для себе методи і «схеми». А тепер загинайте пальці:

І це ми ще не враховували інтриги Деревляного у Тернопільській облраді! Цікаво, який рейтинг буде в Тимошенко на Тернопільщині, якщо «Новий курс України» тут презентуватиме політик старого зразка? – пише Терноград

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.