Нове на сайті:
СБУ викрила і продемонструвала ще одне"обличчя колаборціонізму" (фото) На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Чисельність наявного населення в області, за оцінкою, на 1 липня 2018р. становила 1048,9 тис. осіб, у тому числі в міських поселеннях – 472,8 тис. осіб та в сільській місцевості – 576,1 тис. осіб.

Упродовж січня–червня 2018р. чисельність населення зменшилася на 3390 осіб.

Природний рух населення в січні–червні 2018р. у порівнянні з відповідним періодом минулого року характеризувався зменшенням кількості народжених на 510 дітей та померлих на 70 осіб.

До речі, з метою дослідження антропометричних характеристик населення області в листопаді 2017 року проведено опитування домогосподарств, які приймають участь у вибірковому обстеженні умов їх життя, повідомили у Головному управлінні статистики у Тернопільській області

За результатами обстеження 50,7% населення області мають нормальну вагу тіла (по Україні – 44,2%). Надлишкову масу тіла мають 34,6% населення Тернопільщини, 11,5% – страждає на ожиріння, 0,7% осіб – на крайнє ожиріння. Понижену масу тіла має 2,5% населення.

За даними обстеження середня вага населення у віці 18 років і старші –74 кг (жінки – 70 кг, чоловіки – 79 кг), середній зріст – 169 см (жінки – 164 см, чоловіки – 175 см).

Фізкультурою та спортом не менше одного разу на тиждень займаються 21,0% жінок та 38,5% чоловіків області.

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.