Нове на сайті:
СБУ викрила і продемонструвала ще одне"обличчя колаборціонізму" (фото) На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

 

Колишній голова фракції ВО «Батьківщина» у Тернопільській обласній раді, а донедавна директор пасажирських перевезень і сервісу ПАТ «Укрзалізниця» Ігор Романків, якого 5 лютого звільнили із займаної посади, відновився через суд.

17 серпня 2018 року Апеляційний суд Тернопільської області прийняв рішення про скасування наказу про припинення контракту з Романківим, відновив його на посаді директора пасажирських перевезень і стягнув з компанії 1,43 млн. гривень зарплати, яку він не одержав внаслідок «вимушеного прогулу».

Романків працював в «Укрзалізниці» з квітня 2010 року, а директором пасажирських перевезень став в грудні 2016-го. У лютому наступного року з ним підписали контракт на рік і в 2018-му звільнили в зв’язку з закінченням терміну договору.

У своєму позові Романків заявив, що звільнення було незаконним, оскільки він працював на підставі безстрокового трудового договору від 2010 року, а річний контракт не був передбачений статутом ПАТ  «Укрзалізниця».

Тернопільський міськрайонний суду 10 травня 2018 року відмовив у задоволенні цього позову, але апеляційна інстанція погодилася з доводами Романківа.

Ігор Романків більше відомий не як «залізничник», а як партієць-тимошенківець. У 2005 році він вступив до партії «Батьківщина». Під час виборів 2006 року був обраний депутатом до Тернопільської обласної ради за списком «Блок Юлії Тимошенко». Згодом колеги по фракції обрали його керівником і делегували до президії обласної ради. Оскільки в ті роки прем’єрствувала його партійна шефиня Юлія Тимошенко, Ігор Романків отримав хлібну посаду начальника контрольно-ревізійного управління в Тернопільській області (КРУ). Після приходу до влади команди Віктора Януковича Романків і для них виявився корисним та поміняв роботу в КРУ на Тернопільщині, до аналогічної на одному з найбільших державних підприємств країни – «Укрзалізниця», де, за його ж словами, відповідав за забезпечення фінансової дисципліни (ведення бухгалтерського обліку, вчасне та повне забезпечення заробітною платою працівників) на підприємствах залізничного транспорту. Допрацювався до посади директора пасажирських перевезень і сервісу ПАТ «Укрзалізниця», з якої його керівництво установи попросило, однак, як бачимо, маючи зв’язки у судовій гілці влади (не в останню чергу через свого партійного боса на Тернопільщині Василя Деревляного та по лінії Тернопільсько-Зборівської єпархії УГКЦ).

Востаннє Ігор Романків активно світився у ВО «Батьківщина» в 2014 році, коли  балотувався від цієї політсили до парламенту, однак з тріском тоді програв на 165 тернопільському виборчому окрузі представнику Самопомочі Тарасу Пастуху, повідомляє Репортер


Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.