Нове на сайті:
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Як повідомляють на офіційному сайті поліції Тернопільщини, "Анна Марія - спадкова ясновидиця з Болгарії, похресниця пані Ванги, яка володіє божественним даром та належить до золотої п'ятірки майстрів Болгарії та країн СНД - оголошення під такою назвою впродовж кількох місяців з'являлося в Тернопільських друкованих виданнях. Цілителька заявляла, що допомагає в сімейних питаннях, позбавляє від бідності й самотності, привертає успіх та удачу, лікує важкі хвороби, а також позбавляє від алкоголізму як при особистих зустрічах, так і по фото.

Жінка приймала людей в квартирі, яку знімала на вулиці Польового 4,Б в Тернополі. До неї за допомогою почали звертатися мешканці міста та області. Проте за деякий час жителі краю зрозуміли, що ясновидиця - це шахрайка, яка оббирала людей.

За словами начальника сектору розкриття майнових злочинів в державному секторі та шахрайства в державному розшуку Віктора Демчана, ворожка усім розповідала, що грошей за власні послуги не бере, але усі нещастя в родині від грошей та коштовностей.

Аби зло минуло людину, потрібно принести цінні речі, щоб вона їх відмолила, а потім чистими повернула власнику. Люди так і робили. Хто приносив по тисячі доларів, хто десять тисяч американських купюр. Несли золото та цінні речі. Розраховувалися з "помічницею" продуктами харчування.

Проте, коли клієнти повернулися, аби забрати відмолені гроші та коштовності, то Анни Марії на квартирі вже не було. Не відповідав і її мобільний телефон. За попередніми даними, жертвами ворожки стало дев'ять жителів Тернополя та області. Загальна сума збитків - майже мільйон гривень. Але є й такі, каже Віктор Демчан, хто заяву не писав.
 
При перевірці свідоцтва та даних, розміщених в оголошеннях стало відомо, що вони фіктивні. Ясновидицю оголосили в державний розшук. Справжнє ім'я шахрайки - Малік Габріела. Вона уродженка Молдови, 1977 року народження. Хто бачив дану особу чи знає про її місце перебування, повідомляйте на лінію "102" або за номером телефону 098-550-99-03. Анонімність гарантується.
 
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.