Нове на сайті:
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

На жаль, проблема відсутності власної оселі на сьогоднішній день є актуальною серед молоді. Доведено, що саме вона є причиною багатьох розлучень серед молодих сімей і спонукає до небажання народжувати дітей. В умовах гострої житлової проблеми, що склалась на сьогоднішній день у нашій державі, далеко не кожен може самотужки придбати власне помешкання. Дане питання неодноразово піднімалося при балотуванні різних політичних осіб, представників партій до влади, але з часом воно забувалося, залишалося для подальшого розгляду, “для наступних…”. Влада забула про цю проблему. Нема конкретних дій щодо вирішення цього питання…

За даними дослідження Державного інституту розвитку сім'ї та молоді "Становище студентської молоді України", 62% опитаних вважають, що "Надання житлових кредитів молоді" є тією програмою, яку й повинні реалізувати органи держуправління в першу чергу.

Ступінь забезпеченості молоді житлом в Україні на сьогодні є дуже низьким: тільки 33% молодих родин живуть в окремих квартирах (для всіх родин цей показник складає 56,3%), 11% проживають у комунальних квартирах, 14% наймають квартиру, 10% живуть у гуртожитках, 1% – у непристосованих приміщеннях. Близько 31% молодих родин узагалі не забезпечені житлом.

На Тернопільщині на власне житло чекають понад 11 тис. осіб. У чергах на квартири їхні прізвища припадають пилом по кілька років. На сьогодні у державній черзі на квартиру стоїть 3948 чоловік, на кооперативній – 7106, а на позачерговій – 490. Натомість у реєстрі черговиків фонду перебуває майже 300 молодих сімей.

Молодь потребує підтримки та допомоги з боку влади у вирішенні житлової політики як в Тернопільській області, так і в Україні зокрема. Відсутність житла є причиною розпаду сімей, відсутності можливості створення сім’ї, реалізації молодої людини в соціумі.

Саме тому ТОО ВМГО “Молодіжний Націоналістичний Конгрес”організовує (запрошує всіх бажаючих взяти участь) акцію “Житло молоді “на халяву”з метою висвітлення в суспільствіцієї складної проблеми. Учасники матимуть можливість отримати ту оселю, на яку спроможні на сьогоднішній день, взяти участь у розіграшах “квартир”…

Акція відбудеться 13 листопада 2011р. о 13год. на площі біля Драматичного театру.

Ми впевнені, що кожна свідома людина не залишиться осторонь актуалізації даної проблеми в соціумі. Адже, право на житло є одним із найголовніших конституційних прав, котре за настання відповідних обставин втілюється у праві володіння, користування, повного або обмеженого розпорядження певним жилим приміщенням, будинком тощо. Для молоді це необхідний фактор для подальшого розвитку, створення сім‘ї, здорової та прогресивної нації.

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.