Нове на сайті:
СБУ викрила і продемонструвала ще одне"обличчя колаборціонізму" (фото) На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Скандальний народний депутат з Тернопільщини Олег Барна закликає владу докласти всіх зусиль, щоби повернути до України опального олігарха Дмитра Фірташа, який нині знаходиться в Австрії і арешту та екстрадиції якого домагаються Сполучені Штати Америки.
 
Дивно таке чути з вуст провладного нардепа, який раптом став великим захисником Фірташа, пише Репортер
 
– Дуже прикро, що внаслідок внутрішніх політичних склок чи протистоянь, амбіцій ми відмовляємося, не захищаємо своїх громадян, багатих громадян, котрі є потенційними і реальними інвесторами в економіку України. І замість того, щоби використовувати багатомільярдний інвестиційний потенціал багатих громадян України, то внаслідок внутрішнього політичного протистояння, Д. Фірташ перебуває за кордоном, а уряд випрошує кредити під відсотки у МВФ. Нам необхідно зробити так, щоб він повернувся, а тут на місці, в Україні, вже вивчати питання законності чи незаконності дій під час приватизації, тим паче, що Д.Фірташ цього сам бажає, але чомусь не бажає оточення екс-Прем’єра Яценюка. Так поступив у Чилі саме Піночет, – заявив нардеп.
 
А стосовно непорозумінь США і Фірташа, то вони, на думку Олега Барни, є штучними, надуманими і в них Америка захищає виключно власні інтереси
 
– Америка в ситуації з Фірташем захищає виключно свій інтерес – титанові родовища, які являються стратегічною сировиною для військової галузі, космічних технологій, авіації. Ця справа є штучною, бо США ніколи не допустять здачу своєї вигоди та інтересів. Тому вони і хочуть контролювати усі уряди та антикорупційні органи і суди в Україні. – стверджує нардеп з Тернопільщини.
 
Нагадаємо, США звинувачує Фірташа у дачі хабара розміром 18,5 мільйонів доларів за ліцензію на розробку титанових родовищ у Індії поза конкурсом. Олігарху за американськими законами загрожує до 50 років тюрми і конфіскація всіх активів.
 
Олег Барна став на бік опального олігарха не випадково, адже територіально його виборчий округ охоплює в тому числі й село Синьків Заліщицького району, де народився Дмитро Фірташ та де він в основному за державні гроші збудував великий тепличний комбінат.

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.