Нове на сайті:
Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини Лісничому з Чортківщини бажання заробити на ялинках "вилізе боком" Подробиці затримання працівниками СБУ службовця Тернопільського міського ТЦК

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

ВІДКРИТИЙ ЛИСТ ГОЛОВІ ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОДА п. БАРНІ.Шановний голово ТОДА, у понеділок, 05.11.2018 року у Білозірській ЗОШ і - ІІІ ступенів Лановецького району учні і вчителі мали приступити до навчання. Але через те, що працівники газової служби вилучили у шкільній котельні один з трьох лічильників, грубо порушивши вимоги Закону про метрологію, без опечатування лічильника і складання акту про вилучення, нам тепер не подають газ. Хоч у шкільній котельні є ще два лічильники і три котли, два з яких могли б успішно працювати. Працівники газової служби поставили адміністрацію школи у складне становище, нарахувавши ШТРАФ у розмірі 300 тисяч гривень. На мій погляд, цей ШТРАФ безпідставний, бо він йде всупереч Закону, у якому зазначено, що п. 4. ст. 17.Періодична повірка, обслуговування та ремонт (у тому числі демонтаж, транспортування та монтаж) засобів вимірювальної техніки (результати вимірювань яких використовуються для здійснення розрахунків за спожиті для побутових потреб електричну енергію і газ), що є власністю фізичних осіб, спільною власністю співвласників багатоквартирного будинку, здійснюються за рахунок суб’єктів господарювання, що надають послуги з електро- і газопостачання, якщо інше не встановлено договором, укладеним відповідно до законів, що регулюють відносини у сферах електроенергетики та газопостачання.
{Абзац перший частини четвертої статті 17 в редакції Закону № 2119-VIII від 22.06.2017}
Відповідальність за своєчасність проведення періодичної повірки, обслуговування та ремонту (у тому числі демонтаж, транспортування та монтаж) засобів вимірювальної техніки (результати вимірювань яких використовуються для здійснення розрахунків за спожиті для побутових потреб електричну енергію і газ), що є власністю фізичних осіб, спільною власністю співвласників багатоквартирного будинку, покладається на суб’єктів господарювання, що надають послуги з електро- і газопостачання. Відповідальність за своєчасність проведення періодичної повірки, обслуговування та ремонту (у тому числі демонтаж, транспортування та монтаж) засобів вимірювальної техніки (результати вимірювань яких використовуються для здійснення комерційних розрахунків за спожиті теплову енергію і воду) покладається на суб’єктів господарювання, що здійснюють обслуговування відповідних засобів вимірювальної техніки.
ЗАКОН УКРАЇНИ
Про метрологію та метрологічну діяльність (ВИТЯГ)
(Відомості Верховної Ради (ВВР), 2014, № 30, ст.1008)
{Із змінами, внесеними згідно із Законами 
№ 124-VIII від 15.01.2015, ВВР, 2015, № 14, ст.96 
№ 2119-VIII від 22.06.2017, ВВР, 2017, № 34, ст.370}
Цей Закон регулює відносини, що виникають в процесі провадження метрологічної діяльності.

 

 

Стаття 17. Повірка засобів вимірювальної техніки, що перебувають в експлуатації
ПРОШУ втрутитися в цей процес і дати педагогічному колективу школи працювати, навчаючи школярів. 04.11. 2018 р.

Лист оприлюднив у соцмережі Олександр Денчик

Коментарі  

 
0 #1 Оксана 04.11.2018 22:32
А Барні не все одно? Що він з того буде мати?
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.