Нове на сайті:
СБУ викрила і продемонструвала ще одне"обличчя колаборціонізму" (фото) На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

На зустрічі з укропівцями Донеччини та Луганщини, яка днями відбулась у Краматорську, народний депутат України спілкувався з людьми з особливими потребами. Присутні запитали у нардепа, які реформи треба впровадити в країні, аби люди з обмеженими можливостями почувались комфортно. 

«Реформ ніяких не треба. Цих людей просто варто забезпечити всім необхідним: медикаментами, засобами для пересування та елементарними пандусами. Бо часто ці люди навіть із дому вийти не можуть», - зауважив Олександр Шевченко. 

Нардеп також розповів, що не з чуток знає про проблеми людей із обмеженими можливостями. Адже вже шостий рік поспіль вони проходять оздоровлення та реабілітації в ТК «Буковель». У туристичному комплексі діє єдиний в Україні табір для інсулінозалежних діток. Загалом за 6 років «Буковель» прийняв більше 4 тисяч дітей-інвалідів, хворих на ДЦП, аутизм та їхніх батьків і майже півтисячі дорослих із особливими потребами.

«Ми приймаємо людей з власної ініціативи та за власний рахунок. Однак розуміємо, що всіх оздоровити не можемо. На жаль, у цьому напрямку держава нічого не робить. Фактично людей з особливими потребами залишили сам-на-сам із власними проблемами. Щоб це змінити, треба і законодавчо, і на практиці добитися того, аби влада не грабувала український народ. Тоді й податки, які йдуть до бюджету, будуть у тому числі забезпечувати гідне життя тим, хто потребує особливої опіки. В реальності маємо мізерні соціальні виплати, на які не те що жити, важко виживати. Тоді як забезпечення гідного рівня життя для людей з інвалідністю має бути пріоритетним у державній політиці», - наголосив Олександр Шевченко

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.