Нове на сайті:
Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини Лісничому з Чортківщини бажання заробити на ялинках "вилізе боком" Подробиці затримання працівниками СБУ службовця Тернопільського міського ТЦК

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Так звана Громадянська мережа ОПОРА, регулярно відслідковує порушення стосовно виборчих процесів в державі усіх рівнів.  І про це повідомляють ЗМІ розсиланням своїх аналітичних матеріалів.

Та от що цікаво - чомусь в цих "розслідуваннях" повідомляється виключно про порушення Законадавства виключно конкурентами діючого Президента України Петра Порошенко.

А про те, що його команда в регіонах чинить так само - жодного згадування. Фотодокази під матеріалом.

Отже, так звані спостерігачі ОПОРИ вкотре написали, що 16 січня у Тернополі виявили зовнішню рекламу кандидата у президенти Анатолія Гриценка без вихідних відомостей та заявили до поліції про можливе порушення Закону України «Про вибори Президента України».

А те що на Тернопільщині в сотнях населених пунктах вже давно вивішані тисячі рекламних носіїв поки що діючого Гаранта, де використовується і тема релігії, і війни, і спорту, без тих же ВИХІДНИХ ДАНИХ, чомусь в дослідженнях ОПОРИ ані слова.

Тож цитуємо ОПОРУ: " 15 січня 2019 року Центральна виборча комісія офіційно зареєструвала Анатолія Гриценка кандидатом на пост Президента України (постанова №62). Передвиборча агітація цього кандидата, згідно з частиною 1 статті 57 Закону України «Про вибори Президента України», розпочалась 16 січня. А відповідно до частини 16 статті 64  цього ж Закону, забороняється виготовлення та розповсюдження друкованих передвиборних агітаційних матеріалів, що не містять відомостей про установу, яка здійснила друк, їх тираж, інформацію про осіб, відповідальних за випуск, та замовника відповідних матеріалів.

16 січня спостерігачі Громадянської мережі ОПОРИ виявили у Тернополі білборди Анатолія Гриценка з гаслом «Чесні у владі – гідне життя людей» без вихідних даних. Оскільки зафіксований випадок мав ознаки порушення ЗУ «Про вибори Президента України» представники ОПОРИ викликали поліцію та склали відповідну заяву.

Також ОПОРА нагадує, що згідно з частиною 2 статті 212-13 Кодексу України про адміністративні правопорушення: «Розповсюдження (рознесення, вивішування, роздавання) під час виборчого процесу друкованих матеріалів передвиборної агітації, які не містять відомостей про установу, що здійснила друк, їх тираж, інформацію про осіб, відповідальних за випуск, або у яких така інформація означена неправильно чи неповно, а так само організація такого розповсюдження -тягнуть за собою накладення штрафу на громадян від трьох до п'яти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян і на посадових осіб - від двадцяти до тридцяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян».

«Представники ОПОРИ у Тернополі вже вдруге фіксують агітаційні матеріали на носіях зовнішньої реклами офіційно зареєстрованих кандидатів у Президенти без вихідних даних та звертаються до поліції. Першого разу, 10 січня, такий випадок стосувався Андрія Садового, а тепер – Анатолія Гриценка» - зазначила координаторка громадського спостереження ОПОРИ за виборами в Тернопільській області Ольга Галушка

"Поганий" і "закононо неслухняний" Гриценко на рекламних носіях - вихідних даних немає...

  опора, білборди, фото, дослідження, порошенко, тернопільський тиждень  

А в "законослухняного" і ""чесного" Порошенка є??? Питання, звісно, риторичне, як можна побачити на фото. Ну окрім реклами металочерепиці і профнастилу? 

опора, білборди, фото, дослідження, порошенко, тернопільський тиждень

опора, білборди, фото, дослідження, порошенко, тернопільський тиждень

опора, білборди, фото, дослідження, порошенко, тернопільський тиждень

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.