Нове на сайті:
Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини Лісничому з Чортківщини бажання заробити на ялинках "вилізе боком" Подробиці затримання працівниками СБУ службовця Тернопільського міського ТЦК

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Тернополяни регулярно звертаються за юридичною допомогою. У місті працюють гарячі лінії та прямі контактні телефони різних служб, за якими можна набагато швидше отримати необхідну інформацію.

У фізичних осіб часто виникають ситуації, які потребують юридичного вирішення. Розібратися в труднощах, що з’явилися не будучи юристом не маючи досвіду роботи з правовими актами, досить складно. В таких випадках потрібно отримати професійну юридичну консультацію.

При Головному територіальному управлінні юстиції у Тернопільській області, відповідно до Закону України від 02.06.2011 № 3460-VІ «Про безоплатну правову допомогу» (із змінами) створена та діє громадська приймальня з надання безоплатної первинної правової допомоги.

Безоплатна первинна правова допомога включає такі види правових послуг надання правової інформації: надання консультацій і роз’яснень з правових питань; складення заяв, скарг та інших документів правового характеру; надання допомоги у забезпеченні доступу особи до вторинної правової допомоги і медіації.

Право на безоплатну первинну правову допомогу, згідно з Конституцією та вищевказаним законом, мають усі особи, які перебувають під юрисдикцією України.

Прийом громадян у правовій громадській приймальні з надання безоплатної первинної допомоги при Головному територіальному управлінні юстиції у Тернопільській області проводиться щоденно з 10.00 до 13.00, з 14.00 до 16.00 години за адресою: м. Тернопіль, вул. Грушевського 8, (ліве крило, третій поверх, каб.№ 314, телефон (0352)52-22-92).

З метою забезпечення реалізації та гарантування конституційного права громадян на звернення вони мають можливість звертатися на пряму «гарячу» телефону лінію при Головному територіальному управлінні юстиції у Тернопільській області. З графіком роботи телефонних ліній можете ознайомитися на сайті Головного територіального управління юстиції у Тернопільській області у рубриці «Гарячі лінії» Усі дзвінки приймають фахівці управління юстиції, які розглядають звернення та надають кваліфіковані відповіді заявникам.

Також громадяни можуть подати заяву, скаргу, електронне звернення чи пропозицією до органів юстиції за допомогою електронного звернення через веб-сайт просто скориставшись рубрикою «Задати запитання» у Онлайн-громадській приймальні

Звертаємо увагу, що в Україні діє єдиний номер з надання безоплатної правової допомоги – 0-800-213-103 та єдиний багатоканальний телефонний номер call-центру Міністерства юстиції України – 044 364 23 93. Зателефонувавши за ним, Ви зможете уточнити актуальну інформацію щодо осіб, які мають право на безоплатну вторинну правову допомогу, змін в законодавчій базі стосовно її надання, актуальні адреси та контакти центрів у всіх регіонах України. Ця телефонна лінія працює цілодобово.

В органах та установах юстиції можна отримати фахові консультації та роз’яснення.

Головне територіальне управління юстиції у Тернопільській області

 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.