Нове на сайті:
Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини Лісничому з Чортківщини бажання заробити на ялинках "вилізе боком" Подробиці затримання працівниками СБУ службовця Тернопільського міського ТЦК

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Один з найвідоміших письменників сьогодення Тернопільщини Олександр Вільчинський, який сьогодні позиціонує себе під псевдонімом Олекса Вільчик, написав наступний пост в соцмережі:

«БЕЗ ІЛЮЗІЙ

Колись, бувало, не вилазив із майстерень художників, пропадав на кавах з письменниками, тинявся по гримерних акторів чи музикантів. Почалося ще у Львові, продовжилося в Одесі й Києві, і звичайно, у рідному Тернополі. Так от, на жаль, більшість часу, так званого спілкування, у цьому середовищі митці витрачають на обкакування колег і возвеличення себе, ну і, можливо, ще кількох своїх друзів. І за кавою, і без кави, і для багатьох це заняття стає навіть важливішим, ніж власне творчість. І чим бездарніше, тим заздрісніше, а чим обдарованіше, тим ревнивіше, але не менш злостиво. Не знаю, як кого, а мене така “підзарядка” не надихала навіть замолоду, а тепер, то тим більше. А коли вже пішли “гранди”, почав їздити за письменницькими стипендіальними програмами по закордонах, то побачив, що й у світі приблизно так само. Відтак, з роками, все рідше спілкуються з письменниками, а віддаю перевагу їхнім книжкам, майже не п’ю кави з художниками, натомість часом заходжу на їхні виставки, а музикантів і акторів також бачу переважно на сцені, і ще жодного разу не пошкодував, що саме так, а не інакше. Виняток роблю хіба журналістам і розмальовувачам повітряних куль. А хіба журналісти не такі, запитаєте, і я вам відповім, що журналісти, на відміну від інших творчих, мають менше часу на порожні балачки. Бо над кожним стоїть редактор і висить виробничий графік. А розмальовувачів повітряних куль просто мало, я знаю лише одного. Ну, а політики, як бути з ними? А ніяк, просто голосувати за них, або не голосувати. Але без ілюзій. Бо ж обкакувати собі подібних, звісно, після вішання локшини на наші вуха — це головне у житті будь-якого політика )»

олександр вільчинський, олекса вільчик, фото, соцмережі, пости, фото, тернопільський тиждень

олександр вільчинський, олекса вільчик, фото, соцмережі, пости, фото, тернопільський тиждень

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.