Нове на сайті:
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Стали відомі імена 59 народних депутатів, на підставі скарги яких Конституційний суд України у вівторок, 26 лютого, скасував кримінальну відповідальність за незаконне збагачення.

Конституційне подання було викладено 12 грудня 2017 року. Інтереси парламентаріїв представляв нардеп від “Народного фронту” Павло Пинзеник, передає LIGA.net.

І всі зразу накинулись на нардепів, а ніхто з зрадофілів не подумав про те, що для того щоб хоч якось боротись з російською агресією треба красти? Ніхто? Вам би тільки критикувати, а за державу хто подумає? Як говорить Sergei Hadzhynov це вимушена корупція, крадуть бо путін нападе!

Треба нардепу з Тернополя викупити ресторан ,,Україна’‘ для того щоб зміцнити оборонну міць нашої держави, кеш є, а в декларації він не зможе пояснити походження грошей, то що йому тепер не купувати його, і цим самим залишити голодними тисячі ТИрнополян, бійців АТО, нужденних і знедолених? - зазначає в соцмережі представник "Автомайдану" Ігор Василів

Пи.Си.
Ех, ніхто з тих зрадофілів не державники, вам Тризуб на Кремлі повісь то скажете що криво...

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.