Нове на сайті:
Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Ось як зі здоровим сарказмом та іронією описує цю зустріч ВО "Автомайдан" Тернопільський осередок: "Зустріч пройшла в теплому колі представників партії «Народний фронт» та лояльної до діяльності партії громадськості. Діалог з міністром вів сам народний депутат, добре знаний тернополянам як успішний підприємець-ресторатор – Роман Заставний, а в залі уважно слухали розмову Павло Вівчар (нагадаємо, саме цей чоловік є представником компанії-замовника будівництва скандального ресторану McDonald’s) та Ігор Вонс. 

Той же Павло Вівчар представляє компанію Білдінг Інженірінг, в засновниках якої є Ігор Вонс, а неофіційним опікуном, який сприяє виграшу вигідних компанії тендерів є той же народний обранець - Роман Заставний.

Тому, сміливо можна стверджувати, що міністр інфраструктури провів зустріч з фірмою Білдінг Інженірінг

Шкода, що організатори заходу забули запросити найбільшого інноватора/«палкого шанувальника громадських активістів» та справжнього професіонала дорожньої справи – начальника УКБ, Віктора Кузяка. Ми переконані, що розмова про стан доріг області без цієї персони – не повноцінна, адже він наразі очолив усі прибуткові «схеми» розпилення бюджетних коштів

Під час зустрічі поговорили й про феноменальні результати, які показала Тернопільщина під час попередніх виборів. Пан Заставний висловив гордість за те, що саме наша область надала прихильність партії НФ в розмірі 37%, щоправда сьогодні йдеться про неповних 5% підтримки, але політики ще плекають надії на те, що населення знову повірить новим обіцянкам. 

Пояснили таку «підтримку населення» ФАХОВОЮ роботою. Зі слів міністра Омеляна, на початку його каденції, ситуація з дорогами в Україні була далеко не найкращою, а зараз уже зовсім інша– завдяки децентралізації, дорожнє господарство на значно вищому рівні.

І ми не можемо не погодитись зі словами пана Омеляна, дорожнє господарство в області з «найбільшою підтримкою» і справді процвітає, креативні чиновники для того, аби швидше ремонтувати автошляхи навіть цілу схему розробили (нагадуємо про резонансний сорокаметровий поділ дороги, який відбувався в кілька етапів).

І, звісно, не обділили увагою й долю тернопільського летовища. Знаючи апетити згадуваних осіб, залишається надіятись, що у випадку, якщо за справу візьмуться уже відомі махінатори, злітна смуга летовища не буде поділена по 40 метрів

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.