Нове на сайті:
Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини Лісничому з Чортківщини бажання заробити на ялинках "вилізе боком" Подробиці затримання працівниками СБУ службовця Тернопільського міського ТЦК

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Прибуток Президента України Петра Порошенка, порівняно з 2017 роком, зріс ледь не в 100 разів. Гарант Конституції задекларував 1,56 мільярдів гривень доходів. На рекламу він витратив 122 мільйони, а за компослуги заплатив 481 тисяч гривень. Про це свідчить його декларація за 2018 рік.

 

У 2018 році Петро Порошенко вніс в декларацію 1,56 мільярдів доходів, нерухомості і земельних ділянок на 77,4 мільйонів і понад 100 компаній у власності.

За даними Адміністрації Президента, минулого року він задекларував 16,3 мільйони гривень доходів. Таким чином, прибуток Порошенка зріс майже в 100 разів.

Готівку Гарант Конституції зберігає в доларах, євро, гривні і фунтах стерлінгах. Доларів в нього - майже мільйон, євро - 11,4 тисячі, а гривень - 10,56 мільйонів. Фунтами Порошенко тримає 8 тисяч.

Із предметів розкоші Порошенко задекларував годинник від Stefano Riccі та ювелірні вироби.

Дружина президента Марина Порошенко задекларувала одяг від торгових марок Rinoi, Simonetta Revizza, Fendi, сумочки від Dior і Chanel та чорну шубу зі стриженої норки.

У Порошенків є два автомобілі Mercedes-benz Vito 116 за 441 тисячу гривень і Jaguar XF 4/2 Lv8 за 455 тисяч гривень.

Порошенко із сім’єю володіє 5-ма колекціями картин, коштовними меблями і світильниками.

За декларацією, у 2018 році Порошенко витратив 328,6 мільйонів гривень. Із них 130 мільйонів пішло на покупку цінних паперів. Ще 122,9 мільйонів президент віддав на рекламу. Податків заплатив на 39,8 мільйонів гривень, а за компослуги ще 481,2 тисяч гривень.

Востаннє повідомлення про зміни в майновому стані за 2019 рік Порошенко вносив 22 березня. Того дня він повідомив про суттєві зміни в доходах.

Тоді Петро Порошенко отримав дивіденди від власної компанії "ЗНКІФ "Прайм Ессетс Кепітал" на суму 38,5 мільйонів гривень.

Саме Порошенко встановив рекорд і витратив найбільше в історії на президентські вибори в гривневому еквіваленті. До цього в Адміністрації Президента повідомляли, що він з власної кишені оплатив рекламу на ТБ, коли транслювали ролики “на підтримку автокефалії”. Ці витрати пообіцяли відобразити в декларації за 2018 рік.

Минулого року Рух ЧЕСНО неодноразово звертався до Адміністрації Президента і його прес-секретаря за коментарем із приводу витрат на рекламу. Однак, в АП або не відповідали, або не знали, хто розміщує рекламу Порошенка.

За розрахунками ЧЕСНО, що базовані на даних про кількість трансляцій на телебаченні роликів із Порошенком і розцінками реклами під час виборів, у 2018 році за телерекламу він мав би заплатити 175 мільйонів гривень.

Нагадаємо, державні службовці мали подати електронні декларації до НАЗК до 31 березня 2019 року включно.

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.