Нове на сайті:
Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини Лісничому з Чортківщини бажання заробити на ялинках "вилізе боком" Подробиці затримання працівниками СБУ службовця Тернопільського міського ТЦК

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

У Тернополі місцева влада оголосила війну варварам, які самовільно та незаконно зрізують дерева. У міській раді попереджають, що за кожним таким фактом буде відкрите провадження, а винні будуть покарані. За фактом зрізання дерев у парку ім. Т. Шевченка подано заяву у правоохоронні органи.

Зрубав дерево – у тюрму

Так, у ніч з 11 на 12 квітня 2019 року в Тернополі по вул. Білецькій, в районі набережної Тернопільського ставу в межах парку Шевченка відбулась несанкціонована (без дозволу) вирубка старих тополь. У міській раді заявили про незаконність таких дій.

«Ордер на видалення цих дерев міською радою не видавався, тому зрізання вважається незаконним», – повідомили в управлінні житлово-комунального господарства, благоустрою та екології Тернопільської міської ради.

За фактом зрізання дерев у парку ім. Т. Шевченка КП «Об’єднання парків культури і відпочинку м. Тернополя» подано заяву у Тернопільський відділ ГУ Національної поліції в Тернопільській області з метою встановлення невідомих осіб, що здійснювали зрізання дерев та притягнення їх до відповідальності згідно з чинним законодавством України. Питання про це незаконне видалення зелених насаджень наразі перебуває на контролі Державної екологічної інспекції у Тернопільській області.

Міською радою також направлено звернення до поліції з проханням посилити патрулювання на території тернопільських парків для уникнення актів вандалізму.

У міській раді нагадують, що відповідно до Порядку видалення дерев, кущів, газонів і квітників у населених пунктах, зрізання зелених насаджень може проводитися лише після отримання документу, який посвідчує право на проведення таких робіт. Загалом, усі види обрізування дерев виконуються виключно комунальними службами, щоб позбутися старих, хворих, сухих і пошкоджених гілок, а також гілок, спрямованих усередину крони або зближених одна з одною. В інших випадках – це злочин.

Примітка ТТ. До слова, депутат Тернопільської міської ради Тарас Білан у соцмережі і в листах на адрксу місцевих ЗМІ повідомив, що ця ділянка, де незаконно повирізували дерева, належить родині нардепа, екс-мера Тернополя Романа Заставного. Начебто, тут планують збудувати черговий розважально-ресторанний комплекс.

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.