Нове на сайті:
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Заступниця тернопільського губернатора Світлана Безпоповцева у 2018 році стала власницею житлового будинку з господарськими будівлями і спорудами площею майже 90 «квадратів» та земельною ділянкою в півтора тисячі квадратних метрів.

світлана безпоповцева, фото, заступник барни, тода, тернопільський тиждень

Про це повідомила чиновниця у своїй декларації про майновий стан за минулий рік.

Нерухомість у Світлани Безпоповсцевої з’явилася у селі Білобожниця Чортківського району (тут, нагадаємо, мешкає родина скандального нардепа від "БПП" Солідарність" Олега Барни, брата голови ТОДА Степана Барни - прим. ТТ). Також високопосадовиця Тернопільської обласної державної адміністрації з 2017 року безоплатно користується квартирою у Тернополі (88 кв. м), яка належить іншій особі, ймовірно, родичу. Натомість у повній власності жінка має 12 соток землі у Лозовій (Тернопільського району).

Держава гідно оцінює роботу заступниці губернатора і в минулому році її заробітна плата становила 432 360 грн., що в перерахунку на місяць склало понад 36 тисяч гривень.

Очевидно, жінка економна, а тому зберігає у готівці 560 тисяч гривень. При цьому автомобіля в неї немає, як й інших предметів розкоші, повідомляє Репортер

Нагадаємо, Світлана Беспоповцева у серпні 2018 року стала п’ятим заступником тернопільського губернатора Степана Барни. Безпоповцева є старожилом «білого» дому, вона працює в апараті ОДА ще з часів президентства Леоніда Кучми, пересиділа декількох губернаторів і знається на всіх нюансах місцевої влади та політикуму.

 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.