Нове на сайті:
Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Багато фейкових новин від псевдопатріотів, проплачених активістів чи просто крикунів, які не думають, або явних кремлеботів, котрі поширюють і «розкручують» статті, фото про торгівлю з Росією, торгівлю на «крові». Насправді — це велика реальна брехня на реальній крові та реальна здача України на догоду Кремлю.

Про це ІА «7Днів-Україна» розповів народний депутат України Олег Барна й пояснив, чому Україна вимушена була торгувати з Росією.

1. Україна вимушена купувати окремі стратегічні сировину і товари в Росії, виходячи з необхідності та безальтернативності купити це в світі (нафта, газ, що надходять в Україну і Європу, ядерне паливо для наших АЕС, які виробляють 65% електрики, підходять тільки російські тощо).

2. Список стратегічних товарів і сировини, які Україна закуповує в Росії, погоджений РНБО України та нашими партнерами по антипутінській коаліції (США, країнами Євросоюзу).

3. Продовження і посилення нашими міжнародними партнерами, котрі самі несуть мільярдні збитки, економічних санкцій проти Кремля є підтвердженням чіткого виконання Україною домовленостей з нашими партнерами, в т. ч. і з питань вимушеної закупівлі стратегічних товарів, сировини в Росії.

4. Якби Україна порушила домовленості щодо списку, кількості стратегічних товарів, сировини, то наші партнери по антипутінській коаліції перші б припинили санкції проти Росії і перестали б підтримувати нашу країну.

5. Поява на коліях держави вагонів з російським, білоруським маркуванням пов’язана з катастрофічною нестачею вітчизняних (60% їх залишилися на окупованій території) для економічного розвитку, експорту, що необхідно, зокрема, для озброєння армії та відбудови країни. А європейські вагони не підходять, бо є вузькоколійними.

6. Таким чином, спланована спецслужбами Росії блокада в 2016 р., до котрої на емоціях, не думаючи про наслідки, долучилися і деякі справжні патріоти, призвела до остаточної втрати українських підприємств на окупованих територіях, привласнення багатьох ставлеником Януковича Курченком і керівництвом ОРДЛО, затоплення і знищення шахт. А ми змушені були купувати антрацит удвічі дорожче — загальні збитки економіці України становили більше 10 млрд грн.

— Тож поширюють ці фейки та маніпулюють фактами немудрі особи або зрадники чи ті, хто бажає військового знищення і економічного краху нашої держави.

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.