Нове на сайті:
Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини Лісничому з Чортківщини бажання заробити на ялинках "вилізе боком" Подробиці затримання працівниками СБУ службовця Тернопільського міського ТЦК

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

 

Володимир Зеленський в разі обрання президентом планує запросити Велику Британію та США до участі в переговорах у нормандському форматі, а Віктора Медведчука позбавити ролі посередника в переговорах із Росією.

Про це пише LIGA.net, кореспондент якої поговорив про перші десять рішень Зеленського як президента з ідеологом його передвиборної кампанії Русланом Стефанчуком та експертом штабу з економічних питань Данилом Гетманцевим.

"Висновок після зустрічі: ідей багато, але про них не хочуть детально розповідати або вони ще не фіналізовані", – зазначає видання.

Однак 10 перших рішень викладено так, повідомляє УП:

  1. Запросить Велику Британію і США в нормандський формат.

Команда Зеленського готує візити до канцлера Німеччини Ангели Меркель, президента Франції Еммануеля Макрона і президента США Дональда Трампа.

Зеленський готовий до прямих переговорів із Росією за участю міжнародних партнерів, а з бойовиками "ЛНР" і "ДНР" переговорів не буде. Також він збирається вивести з переговорного процесу Віктора Медведчука.

  1. Усуне "конкуренцію" між Міноборони і Генштабом.
  1. Призначить чесних суддів Вищого антикорупційного суду. Зеленський довіряє результатам конкурсу, проведеного за участю міжнародних експертів.
  1. Запропонує Верховній Раді ухвалити закон про медіацію. Зеленський вважає, що у людини повинен бути вибір: йти в суд чи використати альтернативний спосіб вирішення спору.
  1. Внесе у Раду економічний блок законопроектів: 5%-ва податкова амністія з 2020 року, податок на виведений капітал і Служба фінансових розслідувань, міжнародний обмін податковою інформацією.
  1. Внесе кандидатури голів Міноборони, МЗС, СБУ та ГПУ: імена озвучить до 19 квітня.

Неофіційно "Лізі" назвали такі імена: МЗС – екс-міністр фінансів Олександр Данилюк, ГПУ – екс-прокурор США Марта Борщ чи екс-голова Національного антикорупційного управління Румунії Лаура Ковеші, СБУ – Ігор Смешко.

  1. Попросить парламент ухвалити пакет законопроектів про народовладдя, щоб врегулювати питання загальнонаціонального та місцевих референдумів, петицій; а також відкликання нардепів та імпічменту президента.
  1. Проведе аудит держави, створивши консультативний орган із експертів, зокрема міжнародних, які проведуть аудит впродовж 3-4 місяців.
  1. Впровадить "секретний план" для Верховної Ради. Мовляв, якщо співпраці з депутатами не вийде, будуть інші варіанти, "які багатьох здивують".
     
  2. Реформує Адміністрацію президента, прибравши "кураторів". Мовляв, АП має виконувати функцію канцелярії і напрацьовувати ідеї. Обіцяють розсекретити список гостей.

Згодом "Зе Команда" офіційно заявила, що жодних кадрових рішень ще не ухвалено, а імена кандидат оголосить сам до другого туру виборів президента.

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.