Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Депутатів «Фронт Змін» у міськраді побільшало, але від цього нічого не змінилося.

В політичному житті Тернополя склалась дуже цікава ситуація – найрадикальніша опозиційна партія «Свобода» при владі вже рік, а дієвої опозиції в неї немає! Партія Регіонів де-юре критикує «одиночними пострілами» свободівську владу, а де-факто банально симулює опозиційну діяльність в місті. БЮТ, чи точніше ТОО ВО «Батьківщина» на чолі з нардепом Василем Деревляним здебільшого мовчить, а дрібніші партії просто здались на милість свободівський більшості.

Але на всеукраїнському рівні все по-іншому, бо там головну опозиційну скрипку на себе перетягує партія Яценюка  - «Фронт Змін». А чому ж тоді в Тернополі ця партія мовчить?

Якщо спробувати розібратися трохи глибше в «опозиційній діяльності» фронтовиків в нашому місті, то спливають очевидні і цікаві факти.

По великому рахунку в партії є лише один депутат, який інколи (напевне, для звітності перед Києвом) – критикує владу. Йдеться про Петра Гринчишина, якого язик не повернеться назвати сильним та харизматичним політиком (звісно, віднедавна є ще й Тарас Юрик, який у вересні разом з екс-мером Тернополя Романом Заставним «перебіг» з партії «За Україну!» до «Фронт Змін», і який доволі часто і, не має де правди діти, конструктивно та послідовно критикує дії чинної влади у Тернополі). До слова, пан Заставний також останнім часом почав нагадувати про себе після більш як піврічного мовчання, публічно «пощипуючи» свого наступника на посаді (тепер, до слова, депутатів від  "Фронт Змін" у Тернопільській міськраді вже пятеро).

Та повернімося до політичної активності Гринчишина, яка інколи хоч і здається смішною, тавсе таки є, чого не скажеш про дружину Петра Семеновича, а заодно і голову «Фронту Змін» на Тернопільщині, банкіршу Любов Гринчишин. За нею ані політичні експерти, ані журналісти, ані пересічні тернополяни не помітили жодної політичної активності.

Решта депутатів у фракції, а це Андрій Мастюх (КП «Тернопільелектротранс») та Володимир Кузьма (КП «Тернопільводоканал») керують комунальними підприємствами, а тому взагалі нічого публічно не говорять без команди міського голови свободівця Сергія Надала. Хоча пан Мастюх, принагідно нагадаємо, ще й очолює міський осередок партії. До речі, чи чули ви хоч одну позицію міської організації партії «Фронт Змін» щодо дій влади в Україні, в області, в місті в кінці кінців?! Отож бо! Відсутня будь-яка реакція, тому й  таке враження, що й осередку в місті немає…

А якщо «копнути» ще глибше, то можна зрозуміти, що у місцевого осередку фронтовиків є люди, які чи не напряму пов’язані з Партією Регіонів - це родина Бобрівців. Володимир Бобрівець є головою правління ПАТ «Тернопільміськгаз», а його син, Віталій Бобрівець, там же є головою наглядової ради. Саме підприємство, як і всі, що хоч якось пов’язані з газовою сферою, знаходяться під контролем регіоналів. А пан Володимир ще й є депутатом Тернопільської районної ради від Партії Регіонів! Віталій в свою чергу займає не останні позиції в партії Арсенія Петровича і навіть серйозно впливає на прийняття рішень. Помічений Віталій Бобрівець і в дружніх стосунках з керівною партійною родиною Гринчишин.

Отака ситуація з опозиційністю в партії, яка б мала нас захищати від свавілля влади, бути справжньою опозицією (принаймні, як це декларує «Фронт Змін» на всеукраїнському рівні).

А тому залишається сподіватися, що «оживуть» однопартійці Тимошенко,або ж у Тернополі виникне новий сильний опозиційний рух з тих людей, яким дійсно болить те, що влада робить з народом...

 

Коментарі  

 
-5 #5 Іван 16.11.2011 11:31
Матеріал який копроментує Фронт змін зявився в час коли Свобода звітує за рік роботи... Нічого дивного не бачу - переводять стрілки.
Цитувати
 
 
+16 #4 Максим 15.11.2011 09:08
Який "фронт", такі і "зміни" на чолі з "главнокомандующ іми" !!!
Цитувати
 
 
+13 #3 Петро Гоча 15.11.2011 09:06
Якщо Петько Гринчишин і Ромцьо Заставний -це "зміни".... то ви мене вибачте! Всьо ж місто знає що вони в першу чергу хапуги і засранці, а партія то це так.... не перша і точно що не остання !!!
Цитувати
 
 
-11 #2 робочий 14.11.2011 19:20
бютівський матеріал, щоб відвоювати позиції, але Фронт змін дійсно росте в рейтингах
Цитувати
 
 
-7 #1 інтелігент 14.11.2011 17:17
фронт змін набирає обертів. молодці. бо свобода себе опозорила
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.