Нове на сайті:
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Матеріальні збитки на чималу суму завдали невідомі особи. Саме з таким повідомленням до працівників Шумського відділення поліції звернулася жителька села Малі Дедеркали. Зловмисники винесли з помешкання краянина всі знайдені ювелірні вироби.

У ході проведених слідчо-оперативних заходів стало відомо, що до злочину можуть бути причетні  двоє смуглявих жінок не слов’янської зовнішності. Вони приїхали до села автомобілем та ходили вулицями села

Не оминули помешкання 48-річної жительки краю. Невідомі потрапили до середини шляхом підбору ключа. Непрохані гості обнишпорили будинок й як наслідок знайшли сховок, де жінка зберігала прикраси. Відсутність майна господиня виявила вже згодом, адже зловмисники не порушили домашню обстановку й навіть зачинили за собою вхідні двері. За допомогою потерпіла звернулася до поліцейських. 

Відомості про події внесено в Єдиний реєстр досудових розслідувань відповідно до статті 185 Кримінального кодексу України.

Працівники поліції закликають усіх мешканців краю взяти на озброєння кілька порад:

- не дозволяйте чужинцям заходити до свого помешкання;

- пам’ятайте, що незважаючи на те, на скільки часу ви покидаєте помешкання чи знаходитесь неподалік, завжди замикайте вхідні двері. Адже одного разу ви можете знехтувати правилами безпеки, а потім станете черговою жертвою пройдисвітів.

Не забувайте, що зачинений будинок, це не гарант того, що до середини ніхто не потрапить. У всіх випадках господарі залишають ключі від помешкання в легкодоступних та відомих місцях, таких як, підвіконник, килим, взуття, або й зовсім не зачиняють вхідні двері.

Якщо ви помітили підозрілих осіб, які приїхали до вашого населеного пункту, та викликають у вас сумніви, не зволікайте і телефонуйте на лінію «102».

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.