Нове на сайті:
Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

У Тернополі кандидат у депутати до Верховної Ради Юля Мамчак розкритикувала рекламні білборди одного з політиків з інформацією про Прощу до Зарваниці. Про це вона написала у соцмережах, завершивши свій пост скептичним «ДумайТе», – пише «TeNews».

юлія мамчак, вибори, тернопіль, скандали, фото, тернопільський тиждень

Юлія Мамчак відома тим, що має власне бачення щодо різних новацій, які запроваджують у місті. Зокрема, організовувала акції протесту проти котелень на альтернативі. Тепер висловила критичні зауваження щодо реклами Прощі, навіть порахувавши, що на таку кампанію було витрачено 60 000 гривень.

юлія мамчак, вибори, тернопіль, скандали, фото, тернопільський тиждень


Разом із тим, сама вирішивши балотуватися до Верховної Ради, розмістила у Тернополі десятки білбордів зі своїм фото. І бюджет її рекламної кампанії, очевидно, в рази перевищує витрати на рекламу Прощі до Зарваниці. До речі, крім зовнішньої кампанії на бордах, Юлія Мамчак опублікувала рекламу свого інтерв’ю в соціальній мережі Фейсбук, яка теж вартує недешево.

юлія мамчак, вибори, тернопіль, скандали, фото, тернопільський тиждень


Нагадаємо, як повідомили у прес-службі Тернопільської ОДА, загальноукраїнська проща до Марійського духовного центру у Зарваниці цьогоріч відбудеться 12-14 липня. Молитися з багатьма тисячами паломників прибуде Блаженніший Святослав, Глава Української Греко-Католицької Церкви.

Марійський духовний центр у Зарваниці – одна з найвизначніших католицьких святинь світу. Борці з духовністю неодноразово намагалися її знищити. У вересні 1939 року з приходом на Західну Україну Червоної Армії тут почався справжній антихристиянський терор. Було заборонено відправляти церковні служби, благословляти хресні ходи до цілющого джерела. Радянські сапери навіть замінувала храм Пресвятої Трійці, але підірвати його не встигли. Після війни атеїстична влада закрила церкву, зробивши там склад для зберігання зерна, капличку підірвали, а святе джерело обгородили колючим дротом, частково замурували цементом, постійно заливали туди солярку.

Але християнська святиня відродилася, стала центром паломництва для всіх християн усіх конфесій. Український Лурд, як називають Зарваницю, щоденно благословляє людей на добро. І благословлятиме надалі.

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.