Нове на сайті:
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Найбільше кандидатів балотуються по 163 округу з центром у Тернополі. Їх налічується 20. Найменше – 10 – у окрузі №166 (центр – Теребовля).

Лише на одного кандидата більше зареєстровано в окрузі №165 (Зборів). У 164 та 167 округах (Збараж і Чортків відповідно) зареєстровано по 13 кандидатів.

Подаємо перелік кандидатів у народні депутати, котрі балотуються у мажоритарних округах в межах Тернопільської області:

Округ №163 (Тернопіль)

 

 

 

 

Округ № 164 (Збараж)

 

 

 

 

Округ №165 (Зборів)

 

 

 

 

Округ №166 (Теребовля)

 

 

 

 

Округ №167 (Чортків)

 

 

                  

 

У зв’язку з рішенням Верховного Суду України ЦВК внесла корективи у виборчі списки. 25 червня Шостий апеляційний адміністративний суд задовольнив позов партії “Рух нових сил” на рішення ЦВК про відмову в реєстрації кандидатів від цієї політсили на позачергових виборах Верховної Ради, скасувавши відповідну постанову ЦВК від 23 червня. Відповідно до висновків цього суду ЦВК зареєструвала 88 кандидатів у народні депутати України, включених до виборчого списку Політичної партії “Рух Нових Сил Михайла Саакашвілі”, в загальнодержавному багатомандатному виборчому окрузі та 9 кандидатів в одномандатних виборчих округах на позачергових виборах народних депутатів України. На мажоритарних (одномандатних) округах Тернопільщини балотуватимуться два кандидати.  

ОВО №163 – Петро Солонинко, 57 років. Має дві вищі освіти – викладач англійської та німецької мов і юридичну.  Начальник юридичного відділу у ТОВ “МЖК ІРЛАГА”, член Тернопільської обласної колегії адвокатів, член Політичної партії “Рух Нових Сил Михайла Саакашвілі”.       №167 – Петро Сандуляк, 59 років, підприємець, відсутні відомості щодо партійності, проживає в місті Чортків. Закінчив Рівненський інститут культури. До 2008 р. 14 років жив у США, потім організував фірму з будівництва та продажі нерухомості.        

За списком політичної сили балотуватиметься Петро Мокрій, 54 роки, підприємець. Голова Тернопільської обласної громадської організації “Підприємці Тернопілля”, член Політичної партії “Рух Нових Сил Михайла Саакашвілі”.  Включений до виборчого списку під № 42.  

 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.