Нове на сайті:
СБУ викрила і продемонструвала ще одне"обличчя колаборціонізму" (фото) На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Останнім часом на Тернопільщині, та й по великому рахунку по всій країні,  будь який культурно – мистецький захід чомусь відбувається саме завдяки спонсорству пивзаводу «Опілля».

Фестиваль «Файне місто», «чемпіонат з риболовлі» та й взагалі всілякі атракції – все під егідою «Опілля». Пожежники-еменесники на центральному стадіоні вправляються? І знову «Опілля» спонсор.

І що цікаво, потужна рекламна кампанія бренду «Опілля» якось дивно співпала з запуском нових ліній пастеризованих пива і квасів, у виробництві яких використовують, скажімо так, не зовсім натуральні інгредієнти. Про що ТТ писав у статті Тернополян нахабно обдурюють! Став знищує пивзавод "Опілля"? (фото)

А найогидніше, що промоційна служба пивзаводу й досі не спромоглася спростувати факти, які доводять, що завод «Опілля» забруднює і знищує Тернопілський став викидами свого виробництва.

Адже, якщо у них  все законно, діють очисні споруди-системи, то в еру сьогоднішніх технологій, прес-служба «Опілля» вже давно б надала відеодокази, як і  куди вони утилізують відходи виробництва??? Навіть на своїх інтернет-ресурсах? Це ж банально просто...

Але цього немає? Висновки робіть самі, тернополяни. І купайтеся у відходах пивзаводу (((

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.