Нове на сайті:
СБУ викрила і продемонструвала ще одне"обличчя колаборціонізму" (фото) На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Тернопіль є одним з небагатьох міст України, де міська влада продовжує дотувати водоканал та за власні кошти проводити ремонт всіх мереж. 

Так впродовж усього літнього періоду в Тернополі триває реконструкція мереж теплопостачання і подачі гарячої води за часткової фінансової підтримки Європейського Банку Реконструкції та Розвитку в рамках реалізації проекту «Модернізація системи теплопостачання в м. Тернопіль».

За словами міського голови Сергія Надала, основна мета реконструкції – забезпечення цілодобової подачі гарячої води та зниження вартості витрат для мешканців і місцевого бюджету.

«Метою реалізації такого масштабного проекту є, насамперед, забезпечення цілодобової подачі гарячої води на всій території Тернополя, покращення якості теплопостачання та зниження вартості витрат як для мешканців, так і для місцевого бюджету. І для того, щоб суттєво зменшити втрати тепла, проектом передбачений перехід від чотирьохтрубної системи опалення до двотрубної системи, а старі і зношені тепломережі замінюються на ізольовані, зроблені за сучасними технологіями, термін експлуатації яких сягає близько 50-ти років. Вартість таких робіт складає понад 1,7 млн. євро, і на даний час це найбільший обсяг інвестицій, які надійшли в галузь теплопостачання у місті за останні 60 років», – підкреслив мер Тернополя.

Ремонтні роботи заплановано завершити до початку нового опалювального сезону. Відтак ті теплові райони, де проводилася реконструкція, уже цього року будуть забезпечені цілодобовою подачею гарячої води.

Сергій Надал переконаний, що міська влада робить все можливе, щоб містяни були з водою і теплом. Адже на центральному рівні «вбивають» цілу систему комунального водо та теплопостачання.

«Я підтримую всі вимоги Асоціації водоканалів України. Бо знаю цю проблему з середини. Є реальна небезпека, коли українські міста будуть залишатися без води та водовідведення. Підвищення на 600 % тарифу на передачу електроенергії водоканалам – це свідомий крок до їх банкрутства. Це непідйомний тягар, який вже ліг на місцеві бюджети та гаманці українців. Складається враження, що Нацкомісія намагається знищити місцеве самоврядування України, знищити українські міста», – підсумував Сергій Надал.

Віра Сотник

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.