Нове на сайті:
СБУ викрила і продемонструвала ще одне"обличчя колаборціонізму" (фото) На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

У суботу, 17 серпня, на дорогах області сталося 2 ДТП зі смертельними наслідками.

 
дтп, тернопільщина, фото, тернопільський тиждень
 

Потрійна автопригода, в результаті якої загинула людина, трапилася близько 12 години у селі Озерна Зборівського району. За попередніми даними, 59-річний житель Підволочиського району не впорався з керуванням автомобіля Volkswagen Jetta, виїхавши на смугу зустрічного руху,  зіткнувся з вантажівкою «IVECO Magirus» із напівпричепом. В результаті удару великогабаритне авто зачепило легківку «ЗАЗ-1105», яка рухалася в напрямку Тернополя позаду іномарки. Після чого вантажівка з’їхала з проїжджої частини дороги в кювет та врізалася в дерево.

 
дтп, тернопільщина, фото, тернопільський тиждень
 

В результаті ДТП травми несумісні з життям отримав водій автомобіля Volkswagen Jetta. Він помер в кареті швидкої допомоги.

 
дтп, тернопільщина, фото, тернопільський тиждень
 

Ще одна автопригода з летальним наслідком трапилася у селі Іванівка Теребовлянського району близько 14 години. 57-річний місцевий житель не впорався з керуванням  мотоблоку, з’їхав з дороги в кювет  та в’їхав у дерево. Внаслідок чого водій загинув на місці події.

 

Правоохоронці з’ясовують усі обставини ДТП. Відомості за даними фактами внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 286 ККУ.

 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.