Нове на сайті:
Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Ще у листопаді 2018 року «Тернопільський тиждень» повідомляв, що На Тернопільщині міст стає небезпечним (фото) 

 В лютому цього року ми вкотре нагадували про дану ситуацію в статті Чому владоможці від Порошенка на Тернопільщині так нехтують безпекою людей на автошляхах? (фотофакт)

Не пройшло й року. І от тільки декілька днів тому, вже коли і Степана Барни немає на посаді голови ТОДА декілька місяців, і його намісників у районі, і навіть екс-нардепа від партії Порошенка по даному окрузі Тараса Юрика виборці не підтримали, нарешті розпочався  ремонт шляхопроводу у селі Городище Козівського району. Дорожники демонтували зруйноване покриття, зробили опалубку, встановили арматуру.

Залили бетоном нову монолітну несучу плит (це так офіційно повідомляють від фірми-підрядника, хоча на фото внизу чітко видно, що бетоном залили просто вирізану частину асфальтового покриття на дорозі, а «нових встановлених монолітних несучих плит» щось не помітно – прим. ТТ). Коли бетон набуде визначеної ДБН міцності, Служба автомобільних доріг відновить покриття на проїзній частині шосе.

Збудований понад 30 років тому шляхопровід не витримав навантаження від потоку транспорту. Тріщина утворилася на одній із несучих плит. Через це просіло і дорожнє покриття.

  городище, міст, ремонт, козівський район, фото, тернопільський тиждень  

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.