Нове на сайті:
Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини Лісничому з Чортківщини бажання заробити на ялинках "вилізе боком" Подробиці затримання працівниками СБУ службовця Тернопільського міського ТЦК

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

4 листопада у Тернополі стартує проєкт «Місяць жіночого здоров’я» під гаслом «Зроби крок у здорове майбутнє», в рамках якого усі охочі тернополянки можуть пройти профілактичні гінекологічні обстеження у кваліфікованих спеціалістів та здати необхідні аналізи.

Пройти огляд можна безкоштовно у жіночій консультації Тернопільської міської лікарні №2 (вул. Р. Купчинського, 14), у філії консультації (вул. Замкова, 10) та в Тернопільському міському лікувально-діагностичному центрі Тернопільської міської ради (вул. Руська, 47). Для відвідування лікаря-гінеколога записуватися в електронну чергу не потрібно.

Графік прийому спеціалістами : 08:00 год. – 12:00 год.,

Графік здачі загального аналізу крові: 08:00 год. – 10:00 год.

«Місяць жіночого здоров’я» триватиме до 4 грудня 2019 р.

За додатковою інформацією звертайтеся за тел.: (0352) 52 56 96, (0352) 25 08 39.

До слова, проєкт реалізовується при підтримці міського голови Тернополя Сергія Надала за ініціативи Шоломейчук Н.В. і міжфракційцного об’єднання «Рівні можливості».

   тернопіль, місячник здоровя, жінки, фото, тернопільський тиждень   

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.