Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Для розгляду проблем садового товариства «Ювілейне»Генпрокуратурі не вистачило 15 днів

Реагуючи на звернення членів садового товариства «Ювілейне», що у м. Тернопіль, у яких незаконно відібрали земельні ділянки, зруйнували їхні садові будинки та викорчували сади, народний депутат України Василь Деревляний звернувся до Генпрокуратури України.

«Починаючи з 2007 року і громадяни, і я, як народний депутат, неодноразово звертався до органів прокуратури з приводу незаконного надання в оренду Тернопільською міською радою земельної ділянки площею 8,74 га за адресою вул. Київська-Генерала Тарнавського товариству з обмеженою відповідальністю «Ровекс»(до якого має дотичність родина заступника голови Тернопільської обласної ради Сергія Тарашевського – при.ТТ), - пояснив ситуацію Василь Деревляний.

За його словами, до Генеральної прокуратури України було надіслано звіт Тимчасової слідчої комісії Верховної Ради України з питань розслідування фактів порушення Тернопільською міською радою Конституції України, Земельного кодексу України, законів України, невиконання рішень судів при відведенні, передачі, наданні у користування земельних ділянок, а також численних службових зловживань при розпорядженні об’єктами комунальної власності та бездіяльності органів прокуратури по запобіганню порушенням міської ради.

«Тимчасова слідча комісія провела перевірку діяльності Тернопільської міської ради в результаті якої, було підсумовано, щорішенням Тернопільської міської ради: щодо відведення згаданої земельної ділянки та затвердження її проекту землеустрою - прийняті з порушенням вимог чинного законодавства України», - пояснив народний депутат.

У депутатському зверненні до Генпрокуратури Василь Деревляний висловив вимогу: «згідно чинного законодавства України, невідкладно вжити передбачених законом заходів для усунення порушень законних прав членів садового товариства «Ювілейне», притягнення винних осіб до встановленої чинним законодавством України відповідальності, а також вжити заходів для відновлення порушених прав членів товариства».

В результаті, у своїй відповіді заступник Генпрокурора повідомив, що: «Генпрокуратурою України організовано перевірку», але для розгляду давньої проблеми Тернопільського «Ювілейного» 15 днів (наданих згідно законодавства) виявилося замало.

«З явних фактів порушень законодавства, конституційних та законних прав громадян, які роками оббивають пороги, щоб відвоювати справедливість, випливає байдужість та корумпованість міського та обласного прокурорів, які не вирішують проблем пересічних тернополян. Я сподіваюся, що Генпрокуратура згідно букви закону, розставить всі крапки над і, у цій ситуації, а також дасть належну оцінку керманичам Тернопільської обласної та міської прокуратури, які своєю бездіяльністю на декілька років затримали розв’язання проблем «Ювілейного», - резюмував В. Деревляний на партійному сайті.

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.