Нове на сайті:
Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини Лісничому з Чортківщини бажання заробити на ялинках "вилізе боком" Подробиці затримання працівниками СБУ службовця Тернопільського міського ТЦК

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

У зв’язку з погіршенням погодних умов та прогнозами снігових опадів, сьогодні, 2 грудня, у Тернополі оголошується «зелений рівень» системи оповіщення. Від 14.00 до 17.00 прогнозуються снігові опади, у зв'язку з чим комунальники приступлять до привентивного посипання антиожиледними сумішами, посипатимуть і під час опадів.

За прогнозами синоптиків, сніг буде падати до 23 години, відтак просимо тернополян утриматися від поїздок власним авто, не заважати роботі снігоприбиральної техніки та нагадуємо про заборону залишати свій автотранспорт обабіч проїзних ділянок.

Просимо тернополян забрати транспорті засоби з центральних вулиць, а також скоригувати свої маршрути. Спецтехніка працюватиме на усіх маршрутах Тернополя.

Світлофори у Тернополі впродовж дня працюватимуть в нормальному режимі, але за необхідності будуть переведені в мигаючий режим, про що ми повідомимо додатково. 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.