Нове на сайті:
Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини Лісничому з Чортківщини бажання заробити на ялинках "вилізе боком" Подробиці затримання працівниками СБУ службовця Тернопільського міського ТЦК

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

 

1 грудня у ПК «Березіль» відбувся звіт міського голови Тернополя Сергія Надала та керівників виконавчих органів Тернопільської міської ради за 2019 рік.

Після завершення доповідей очільник Тернополя відповів на запитання містян. Усі питання, які надійшли від тернополян під час звіту, будуть опрацьовані відповідними структурними підрозділами.

«Сьогодні це вже дев’ятий річний звіт від мого першого обрання міським головою. За ці роки ми працювали і досягали результатів всупереч зовнішній нестабільності, економічним обвалам, постійним законодавчим змінам. І нам все-таки багато чого вдалося, - зазначив Сергій Надал. – Проте цей рік став особливим, адже у 2019 році Тернопіль - перший обласний центр в Україні, який зумів створити Тернопільську міську територіальну громаду».

«У спільній роботі на благо і розвиток Тернополя у 2020 році ми, як і цього року, сподіватимемося на підтримку громадськості, аби спільно продовжувати втілювати у життя всі плани та задуми. Серед головного на наступний рік - це продовження створення єдиної комунальної транспортної компанії, завершення реконструкції Гаївського мосту, реконструкція теплопостачання, забезпечення тернополян цілодобовою гарячою водою, встановлення ІТП у житлових будинках та квартирних лічильників води, продовження робіт з оновлення історичної частини міста, очищення Тернопільського ставу, завершення будівництва «Водної арени «Тернопіль»» та інших великих спортивних об’єктів у місті, будівництво сучасного трампліну поруч з лижним спуском на вул. Генерала М. Тарнавського, облаштування нового парку Ювілейний на масиві «Сонячний» та, звісно ж, продовження робіт з ремонту доріг, дворів і міжквартальних проїздів», - додав міський голова.

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.