Нове на сайті:
Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини Лісничому з Чортківщини бажання заробити на ялинках "вилізе боком" Подробиці затримання працівниками СБУ службовця Тернопільського міського ТЦК

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Голова Верховної Ради України Дмитро Разумков вручив очільнику Тернополя Сергію Надалу Почесну Грамоту Верховної Ради «За особливі заслуги перед українським народом».

Сергій Надал подякував керівництву парламенту за грамоту, однак відразу підкреслив, що ця нагорода – це заслуга всієї його команди, всієї громади Тернополя.

«Ця нагорода є не моя особисто, а всієї моєї професійної команди, всієї Тернопільської громади. Дякую усім тернополянам за натхнення, дякую за ініціативи та ідеї, за щоденну працю, - зазначив Сергій Надал. - Реальне самоврядування громад і європейська демократія – це потужна основа для швидких змін і модернізації нашої держави».

У своєму виступі міський голова Тернополя також висловив свої побажання депутатам Верховної Ради, щоб пришвидшити процес розвитку громад.

«Закликаю народних депутатів прискорити ухвалення рішень необхідних для створення самодостатніх громад. На місцях ми робимо все що в наших силах, але містам потрібна реальна підтримки центру для великих інфраструктурних проєків, які мають загальнонаціональне значення. Сподіваюся, що Київ почує місцеве самоврядування Адже у всіх у нас одне завдання — служити людям!», – підсумував Сергій Надал.

Це реальне визнання Надала як одного з лідерів місцевого самоврядування України від представників різних політичних команд.

За матеріалами ТМР

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.