Нове на сайті:
Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини Лісничому з Чортківщини бажання заробити на ялинках "вилізе боком" Подробиці затримання працівниками СБУ службовця Тернопільського міського ТЦК

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

"Щось Міністр готує не те. Бо якщо в Міністерстві - гуманітарному "монстрі" разом культура, спорт, молодіжка та інформаційна політика, а сам пан Міністр сидить в кабінеті і відповідно кріслі колишнього Міністерства культури, то йому важко здалеку зрозуміти - таке його "покращення" це "погіршення" для спорту. 

В цьому переконаний Віктор Мацикур, відомий тернопільський спорстмен і тренер, екс-Директор департаменту сім'ї, молоді, фізичної культури та спорту Тернопільської ОДА (2014 - 2014 рр). Начальник управління фізичної культури та спорту Тернопільської ОДА (2015 - 2019 рр.) 

Про що і пише в соцмережі, анлізуючи статтю в "Дзеркалі тижня" пан Мацикур.

Минулі 3 роки попередній Уряд фіксував 10 відсотків коштів ДФРР на спортивну інфраструктуру, тому ми в області щороку на ОДА отримували біля 100 мільйонів загалом і з них мінімум 10 мільйонів було заквотовано на спортивні обєкти. Крім усього я мав добре спільне розуміння з керівництвом ОДА, тому реально спортивні об'єкти отримували не 10, а всі 20 відсотків, тобто біля 20 мільйонів. Додайте кошти, які автори проектів додавали як співфінансування, це десь щоразу 20-30 відсотків від коштів ДФРР і отримаєте картину - загалом щороку було доступно та освоювалось біля 25 мільйонів гривень на чисто спортивні об'єкти - ремонти та добудови залів ДЮСШ, спортивних гуртожитків, добудову басейну, багатофункціональні ігрові поля, бігові доріжки та стадіони, мініфутбольні поля...

Що буде зараз, з "гуманітарним венігретом" з культури та фізкультури? Суми виділених коштів на спорт, а мене цікавить саме він, будуть вдвічі чи втричі менші в порівнянні з минулими роками.

В чому "покращення", в зменшенні коштів на ремонти, в зменшенні кількості нових спортивних споруд?"

 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.