Нове на сайті:
Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

На засіданні оперативного штабу, у зв’язку з поширення коронавірусної інфекції на території Тернопільської області, було прийнято рішення призупинити роботу громадського транспорту у Тернополі із 23 березня 2020 року.

 З цього часу у Тернополі здійснюватимуться спеціальні перевезення, які здійснюватимуть перевезення виключно працівників медичних установ, аварійних та комунальних служб, правоохоронців та інших служб, які повинні забезпечувати життя міста в умовах карантину. Такі спеціальні перевезення здійснюватимуться за тролейбусними маршрутами №2,5,7,8,9,10,11 та автобусними маршрутами №1А,5А,6,8,23,25,35, на кожному з яких буде спеціальна табличка «Спеціальні перевезення» із червоним хрестом.

При цьому особи з вищеперелічених категорій зможуть скористатися спецрейсами за наявності спеціального посвідчення та медичної маски. Допоки спеціальні посвідчення на стадії виготовлення, то у наступні декілька днів працівники із зазначених категорій, для проїзду у транспорті, повинні мати для проїзду документ, який ідентифікує особу (паспорт тощо) та довідку чи посвідчення з роботи для надання права на проїзд.

«Через декілька днів для працівників вищевказаних установ ми розробимо проїзні для користуванням спецтранспортом, - розповідає начальник управління транспортних мереж та зв’язку Олег Вітрук. - Медики, які задіяні до боротьби з коронавірусною інфекцією, отримають спеціальні проїзні квитки, які даватимуть право на безкоштовний проїзд».

 Як зазначає Олег Вітрук, впродовж наступних днів буде здійснюватися моніторинг охоплення людей, і перелік маршрутів може бути скоригований відповідно до потреб. Тож за змінами слідкуйте на сайті Тернопільської міської ради.

Щодо перевезення працівників до підприємств та організацій, які працюють, але не відносяться до  вказаних категорій, перевезення можуть здійснюватися за рахунок коштів роботодавця, шляхом укладення окремих договорів з тими чи  іншими перевізниками за умови дотримання санітарних норм.

Про дату відновлення роботи громадського транспорту у м.Тернополі для усіх категорій пасажирів буде повідомлено додатково.

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.