Нове на сайті:
СБУ викрила і продемонструвала ще одне"обличчя колаборціонізму" (фото) На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

"Мене завжди вражало, як чиновники навипередки біжать фотографуватись та роздавати коментарі коли щось куплено за державний кошт передають громаді (за призначенням).

Мабуть, вже стало традицією для чиновництва навішування медалей за досягнення собі на груди.

Пригадуєте, автомобілі швидкої допомоги, які майже три місяці знаходилися на території Тернопільська обласна державна адміністрація , і їх ніяк не мали змоги передати медикам? Отож, включенню турборежиму посприяла саме пандемія, і вже за декілька днів можновладці різного рангу та посад стояли перед камерами і розповідали, які вони молодці

 

 

І що ми маємо? Попіаритися прийшли всі! І владонька, і «опозиція», тобто попередня влада, яка буйно переконувала журналістів, що це все зробили вони і навіть згадували «Уряд Гройсмана», завдяки якому це стало можливо.

А вже 19 березня 2020 року за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 364 КК відкрито кримінальне провадження.

Виявляється автомобілі швидкої допомоги закупили як грузовий транспорт, а доокомлектування проводила фірма.

Правова кваліфікація кримінального правопорушення - зловживання владою або службовим становищем всупереч інтересам служби, що спричинило тяжкі наслідки охоронюваним законом інтересам держави, передбачена ч. 2 ст. 364 КК України.

У ході досудового розслідування встановлено, що 11.11.2019 року посадові особи Управління з експлуатації майнового комплексу Тернопільської обласної ради, за результатами проведення тендеру уклали договір поставки № 11/19/2 із ТОВ «Автоспецпром» , на суму 5 401 869,16 грн., відповідно до якого вищевказане товариство поставило дорожні (колісні) транспортні засоби, а саме Спеціалізований автомобіль швидкої медичної допомоги на базі «CITROEN JUMPER» , тип С у кількості 2 шт.

Також, 06.12.2019 року між вказаними суб`єктами за результатами тендеру було укладено договір поставки № 0212/19, на суму 74 728 972,00 грн., відповідно до якого ТОВ «Автоспецпром» поставило 40 дорожніх (колісних) транспортних засобів, а саме Спеціалізований автомобіль швидкої медичної допомоги на базі «CITROEN JUMPER» , тип В .

Одночасно з цим, встановлено, що посадовими особами ТОВ «Автоспецпром» на виконання вище вказаних договорів придбали у офіційного дилера 42 автомобілі «CITROEN JUMPER» , які є вантажними, тобто не пристосовані для перевезення у кузові пасажирів. В подальшому наведені автомобілі були переобладнані ТОВ Автоспецпром під спеціальний автомобіль Швидкої медичної допомоги , однак їх переобладнання проведено з порушенням п. 9 постанови Кабінету Міністрів України від 21.07.2010 № 607 Про затвердження порядку переобладнання транспортних засобів , в частині проведення сертифікації відповідності щодо індивідуального затвердження завершеного колісного транспортного засобу на відповідність вимогам ДСТУ 7032:2009 (автомобілі швидкої медичної допомоги та їх устаткування - технічні умови та методи випробування).

О’кей, попіарились всі, а хто тепер відповідатиме перед Законом?"

Олексій Станько

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.