Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Як відомо, декілька місяців тому кінотеатр "Сінема Сіті", який функціонував в ТРЦ "Подоляни", припинив свою роботу в силу певних обставин. Але влада Тернополя і зацікавлені підприємці вирішили, що не гоже залишати мешканців та гостей міста без "великого екрану". І от вже скоро почне роботу оновлений "старий" кінотеатр.

Для комфортного перегляду кіносеансів у «Палаці Кіно», що знаходиться в Тернополі на вул. І. Франка, 8, у період карантину тут проводилися масштабні роботи з модернізації приміщення та демонстраційного обладнання.

Під час ремонту, зокрема:

— встановлено відеоспостереження, сигналізацію приміщення та тривожну кнопку;

— проведено ремонт пожежної сигналізації;

— модернізовано демонстраційне обладнання (встановлено проектор формату DSP, 3D систему, сертифікацію DISNEY PICTURES);

— встановлено сучасний екран з коефіцієнтом зображення 3,3;

— оновлено звукове обладнання (встановлено віброзвукову колонку TOR);

— проведено ремонт стін залу та влаштовано звукоізоляцію;

— замінено килимове покриття на підлозі;

— оновлено освітлення в залі, встановлено сучасні LED-світильники;

— оновлено місця для сидіння відвідувачів – встановлено 211 нових крісел з відкидними спинками та освітленням підголівників;

— влаштовано сім диванів у фойє;

— обладнано фуд-зону екранами та відповідним обладнанням;

— встановлено сучасну програму для онлайн продажу квитків;

— влаштовано систему кондиціювання та обігріву;

— оновлено вентиляційну систему.

Роботи з модернізації кінотеатру проводилися за кошти партнера. Перший технічний показ фільму у «Палац Кіно» відбудеться 26 червня, проте відвідати сучасну кінозалу та оцінити нову якість зображення тернополяни і гості міста зможуть уже після завершення карантину.

        палац кіно, тернопіль, телефон, фото, тернопільський тиждень        

        палац кіно, тернопіль, телефон, фото, тернопільський тиждень        

 

 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.