Нове на сайті:
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Одіозний місцевий політик, якого дехто з друзів й недругів вже «охрестили» «нашим Жириновським», депутат Тернопільської обласної ради Степан Барна продовжує епатувати електорат посередництвом свого блогу в «Газета по-українськи». Ось його  чергові словесні роздуми:

"366 голосів в парламенті за закон про вибори – це ганьба для опозиції. Свідчення її шкурності й продажності. Практично, це голосування засвідчило  - в Україні опозиція відсутня. Народ залишився один на один із владою.

Ганебний день й ганебна аргументація голосування опозиції.  Пани опозиціонери шукали компромісу з владою щодо закону про вибори.  Пани опозиціонери, які кричали на кожному кроці про  ЗЛОЧИННУ владу  шукали з нею компромісу.   Хай вони розкажуть про компроміси Юрію Луценко й Тимошенко, які сидять за гратами.

Ті, хто кричали про відкриті списки, про злочинність "мажоритарки", про недопустимість підняття бар'єру й відміни блоків раптом знайшли компроміс з  владою. Найшли компроміс й своїм голосуванням "освятили" законопроект "злочинної влади".

В черговий раз дріб'язковість опозиції   й  бажання прилаштувати свої опозиційні дупи в теплі парламентські крісла зіграло на руку Банковій та Януковичу.

Тепер для Європейського Союзу та Венеціанської комісії є  компромісний Закон про вибори, який в єдиному пориві підтримали українська опозиція й українська влада.

Але, так звана,  парламентська опозиція забула одне народне прислів'я: горбатого могила виправить. І коли вони, під час виборів 2012, почнуть волати на весь Євросоюз про фальсифікації владою виборів, їм ніхто вже не повірить. Бо усі добре знають казочку, про хлопчика, який пас овець й два рази жартуючи кричав про те, що прийшли вовки. Третій раз хлопчика вовки дійсно з'їли...

P.S.  Що б до кінця бути чесним, мушу зазначити , що проти  Закону проголосували Парубій, Вязівський  й ще четверо народних депутатів"

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.