Нове на сайті:
СБУ викрила і продемонструвала ще одне"обличчя колаборціонізму" (фото) На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Важливо. На позачерговій сесії міської ради депутати головного органу місцевого самоврядування міста прийняли рішення не запроваджувати на території Тернополя правила «червоної зони» карантину. Підприємства, суб’єкти господарювання, дошкільні заклади освіти продовжать роботу. Не буде зупинений рух громадського транспорту. Тернопільська міська територіальна громада буде жити у нормальних умовах.

Нагадаємо. Державною комісією ТЕБ та НС віднесено Тернопіль до "червоного" рівня епідемічної небезпеки, що мало б означати заборону пасажирських перевезень, роботи закладів сфери культури, громадського харчування, ТРЦ, соціальних та реабілітаційних закладів тощо. Також у Тернополі заборонено зупинки пасажирських потягів.

Пряма мова. У своєму виступі міський голова обурився рішенням центральної комісії з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій включити Тернопіль у «червону зону».

«Вдумайтесь, тернополяни повертаються додому з інших міст і не знають, чи зможуть вийти на станції «Тернопіль». Вони з маленькими дітьми, повертаються з відпочинку чи їдуть до своїх стареньких батьків – що їм робити? Доки у Києві працюють «велюрові ресторани», у Тернополі «Укрзалізниця» заборонила зупинятися поїздам», - підкреслив Сергій Надал.

Сергій Надал: «Доки у Києві працюють «велюрові ресторани», у Тернополі «Укрзалізниця» заборонила зупинятися поїздам»

Що говорять цифри. Станом на 2 серпня Тернопіль відповідає усім вимогам, завдяки яким місто можна віднести до «зеленої зони». Епідситуація є контрольована. Про це під час засідання оперативного штабу начальник відділу охорони здоров’я та медичного забезпечення Василь Даньчак.

У Тернополі усього зареєстровано 835 випадків захворюваності на COVID-19. Протягом останніх днів кількість випадків захворювання пішло на спад. Значно менше ніж у Києві, Львова чи Рівному. 

Зайнятість лікарняних ліжок в Тернополі для надання допомоги пацієнтам у боротьбі з коронавірусною інфекцією складає 38,9% з 78% допустимих;

Показник смертності низький. Від початку карантину в Тернополі зареєстровано лише 2 летальних випадки, що становить 0,3%. Летальність в області становить 1,3% а в Україні – 2,4%. 

Мерія стала на захист тернополян. Міська влада буде надавати необхідну правову допомогу тернополянам, яким правоохоронці випишуть протокол про порушення правил «червоної зони». Це стосується й підприємців. Однак, у мерії наголошують, що важливо дотримуватися діючих правил карантину – масковий режим, наявність антисептиків, дотримання соціальної дистанції. 

Пряма мова. Міський голова запевнив, що буде захищати конституційні права людей, зокрема і право на працю.

«Внесення Тернополя до «червоної» зони не відповідає жодним показникам. Зупинити роботу міста ми не можемо. Місто і так від початку епідемії втратило понад 100 млн грн., натомість не отримали допомоги від держави. Придбання медикаментів, медичного обладнання, засобів індивідуального захисту і навіть зарплати лікарям фінансується за рахунок міського бюджету. Ми стоїмо на захисті інтересів наших людей. Тернопіль ніхто не змусить жити у жодній зоні», - підсумував Сергій Надал.

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.