Нове на сайті:
На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини Лісничому з Чортківщини бажання заробити на ялинках "вилізе боком"

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Сьогодні чисельні місцеві інтернет-ЗМІ повідомили з посиланням один на одного, що "Смертю 17-річного юнака закінчилася рибалка небезпечним методом. Він ловив рибу електровудкою. Хлопця вразив струм. Врятувати його, на жаль, не вдалося.

– У с. Будки, на Кременеччині, 17-річний місцевий житель перебував на ставку та ловив рибу. Але спосіб риболовлі, юнак вибрав заборонений – за допомогою електровудочки. У якийсь момент, хлопець порушив заходи безпеки та отримав смертельне ураження струмом, –проце, зокрема, написав ТЕРЕН з посиланням на «Погляд».

Обстави трагедії з’ясовують. Тіло загиблого забрали для проведення судово-медичної експертизи в морг Тернопільського обласного бюро судмедекспертизи"

Згодом цю інформацію офіційно спростувала прокурата Тернопільщини:

"Кременецька місцева прокуратура здійснює процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом смерті неповнолітнього біля ставка у с. Будки Кременецького району 5 вересня 2020 року. Справу розслідує слідчий відділ Кременецького ВП ГУНП в області.

Першочерговими слідчими діями встановлено, що юнак був уражений струмом, доторкнувшись телескопічною вудкою до лінії електромереж, яка проходила повз став, а не через використання електричного знаряддя для лову риби, як написали окремі Інтернет-ЗМІ.

Разом з тим, з метою всебічного досудового розслідування перевіряються усі версії. Розслідування за ч. 1 ст. 115 КК України триває"

Примітка ТТУ населеній місцевості нормована відстань від проводів повітряної лінії електропередачі напругою 10 кВ до поверхні землі становить 7 метрів і неуважний рибалка може з легкістю випадково „дотягнутися” вудкою до проводу ЛЕП. Але при такій високій напрузі смертельно небезпечно не лише доторкання вудкою до проводу, а й навіть наближення вудилища до проводу на відстань меншу за 1,5 метра. Довжина вудилищ становить від 4 до 12 метрів. Таким чином, підняте вгору вудилище може торкнутися дротів, що призведе до ураження людини електричним струмом. Легкі та довгі сучасні вудилища добре проводять електричний струм бо виготовляються з струмопровідного матеріалу.

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.