Нове на сайті:
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

За останні дні у Тернополі спостерігається загальна тенденція до зниження захворюваності. Відтак, за останні 9 днів поспіль показник захворюваності на COVID-19 з 25.09.20р.- 618,5 знизився до 429,3.

Показник захворюваності в області за останні 14 днів становить 294,9.

Загальнодержавний показник захворюваності на COVID-19 за останні 14 днів станом на 04.10.2020 року становить 121,6. Отже, перевищення захворюваності в м. Тернополі в порівнянні з загальнодержавним складає 3,5 (критерієм для віднесення до «червоної зони» є кратність 5).

  1. Завантаженість ліжок хворими на COVID-19 за останні 14 днів становить від 46,41% до 45,48% (найвищий показник). Завантаженість ліжок хворими на COVID-19 плюс підозри за останні 14 днів становить від 59,5% до 54,5%.
  2. Середня кількість тестувань ПЛР та ІФА на 100 тис. залишається в межах від 73,8  до 84,8. Спалахів у м. Тернополі не зафіксовано.
  3. Спостерігається низька захворюваність серед дітей - 145 випадки, що становить 13,4% від кількості дітей, що захворіли в області.
  4. Низький рівень захворюваності в закладах загальної середньої освіти і ДНЗ міста. З 45 закладів загальної середньої освіти лише 5 класів знаходяться на самоізоляції, а з 34 закладів дошкільної освіти – 2 групи.
  5. Низький показник летальних випадків: 36 смертей - 0,87% (в області 177- 1,2%). В Україні летальність складає 2,0.

У Тернополі далі покращуються госпітальні бази міста: встановлюються кисневі генератори (2шт. КНП «ТМЛШД» і КНП «МКЛ №3» ТМР), збільшується кількість кисневих точок у ліжковому фонді, визначених для лікування хворих на коронавірусну хворобу COVID-19.

 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.