Нове на сайті:
СБУ викрила і продемонструвала ще одне"обличчя колаборціонізму" (фото) На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Міського голову Тернополя Сергія Надала підтримали організації, які творили незалежність України

Діючого міського голову Тернополя підтримали не лише політичні партії «Свобода» та «Порядок. Відповідальність. Справедливість», від яких балотуються до міської ради представники політичної та господарської команди Сергія Надала, а й рухи та громадські організації, які творили незалежність України. Мова йде про «Народний рух України», «Меморіал» імені Василя Стуса та Всеукраїнське товариство «Просвіта» ім. Тараса Шевченка.

«Народний Рух України» за Сергія Надала

«Народний Рух України» стояв біля витоків української державності. Це одна з найшанованіших українських політичних партій, яка ніколи не зраджувала своїм основоположним патріотичним принципам. На останній крайовій конференції «рухівці» підтримати Сергія Надала на посаду міського голови Тернополя.

Зокрема голова Тернопільської крайової організації Народного Руху України Анатолій Вихрущ заявив: 

«РУХ підтримує тільки тому, що рух завжди цінував і цінує роботу. Хто працює для Тернополя, тому відкриті наші руки, серця, ми його підтримуємо, де тільки можемо. Ми цінуємо тих, хто добре виконує свою роботу – працює для Тернополя та України. РУХ підтримує Сергія Надала», - заявив Анатолій Вихрущ.

«Меморіал» імені Василя Стуса за Сергія Надала

Громадська організація «Всеукраїнська правозахисна організація «Меморіал» імені Василя Стуса утворена ще в далекому 1989 році. Ще в роки комуністичної окупації організація займалася збереженням пам'яті про політичні репресії та правозахисною діяльністю. Активісти «Меморіалу» боролися проти комунізму та за українську державність. 

Тому не дивно, що на виборах міського голови Тернополя, «Меморіал» імені Василя Стуса підтримав діючого мера та справжнього українського націоналіста Сергія Надала. Про це заявив голова обласної організації «Меморіалу» Антон Грицишин.

Всеукраїнське товариство «Просвіта» імені Тараса Шевченка за Сергія Надала

Всеукраїнське товариство «Просвіта» ім. Тараса Шевченка з 1868 року стоїть на сторожі української мови. Захист української мови та української культури було головною метою «просвітян» впродовж усієї історії організації. Але найголовнішою метою «Просвіти» було відродження Української держави. Саме в гуртках «Просвіти» зароджувалися ідеї незалежної України як і на початку ХХ століття, так і в другій половині ХХІ століття. 

І «просвітяни» закликали тернополян знову проголосувати за діючого мера Сергія Надала. Він є не лише захисником тернополян, а й захисником української мови та всього українського на всеукраїнському рівні. Таку позицію «Просвіти» озвучила багаторічний керівник тернопільської організації Дарія Чубата.

Всеукраїнське об’єднання українських ветеранів за націоналістів та патріотів

Всеукраїнського об’єднання ветеранів створено за ініціативою В’ячеслава Чорновола. Основна мета організації захист інтересів та підтримка вояків УПА, бійців російсько-української війни, учасників миротворчих операцій українських збройних сил. Це справжня Українська організація захисту Українських воїнів минулого і сьогодення.

І організація Українських воїнів підтримала команду націоналістів та патріотів Тернополя з ВО “Свобода”. У Тернополі кредо міської влади - це підтримка українських воїнів всіх поколінь. Саме “Свобода” завжди відстоювала визнання воїнів ОУН-УПА бійцями, які боролися за незалежність України. Таку позицію оголосив заступником голови Всеукраїнського об’єднання ветеранів Павло Сливка.

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.