Нове на сайті:
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

"Найдорожчими" депутатами Тернопільської міської ради стали скандальні кандидати від партії "Сила людей", яких свого часу витурили з іншої політичної партії та позбавили депутатських мандатів - Іван Сороколіт та Ігор Турський. А також ще два одіозних місцевих "активісти і політики"- Іван Ковалик та Олег Різник. 

Аналітики Центру суспільних досліджень ПОЛІС порахували своєрідну “вартість” одного депутатського мандату Тернопільської міської ради для партій, які отримали депутатські мандати за результатами проведених виборів депутатів Тернопільської міської ради.

Дослідження було зроблено на основі даних протоколу Тернопільської міської ТВК про результати виборів депутатів Тернопільської міської ради та остаточних фінансових звітів виборчих фондів місцевих організацій партій, які брали участь у виборах депутатів Тернопільської міської ради та в підсумку отримали 5% від загальної кількості виборців, які підтримали територіальні виборчі списки кандидатів в депутати від місцевих організацій партій.

Такі остаточні фінансові звіти були оприлюднені на сторінці Тернопільської міської ТВК у соцмережі Фейсбук.

Отже, вартість 1 депутатського мандату Тернопільської міської ради для місцевої організації партії «Сила людей» склала 135 тисяч 950 гривень, для організації партії «За майбутнє» - 61 тисяча 365 гривень, для партії «Порядок.відповідальність. справедливість» - 59 тисяч 328 гривень, для «Свободи» - 53 тисячі 760 гривень, для «Європейської солідарності» - 21 тисяча 178 гривень, і для місцевої організації партії «Слуга народу» - 6 тисяч 936 гривні.

     

Загалом, згідно остаточних фінансових звітів, серед партій, які отримали депутатські мандати за результатами виборів до Тернопільської міської ради, найбільше витратила на проведення передвиборної агітації місцева організація партії «Свобода» - 985 тисяч 673 гривні, а найменше «Слуга народу» - 20 тисяч 808 гривень. Щодо інших місцевих організацій партій, то «Сила людей» витратила 543 тисячі 800 гривень, партія «Порядок.відповідальність. справедливість» - 296 тисяч 640 гривень, «Європейська солідарність» - 190 тисяч 600 гривень, «За майбутнє» - 184 тисячі 94 гривні.

Нагадаємо, що участь у виборах до Тернопільської міської ради взяли 19 місцевих організацій партій, у виборчих списках яких було зареєстровано 665 кандидатів в депутати. В Тернопільській міській громаді було утворено 5 територіальних виборчих округів.

депутати, тернопільська міська рада, фото, графіка, тернопільський тиждень

 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.