Нове на сайті:
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Вже стало навіть не смішною традицією за останні десятиліття, що кожен новий голова Тернопільської облради чи облдержадміністрації, щойно всівшись у владне крісло, починає свою роботу з набридлої обіцянки - відновити роботу Тернопільського летовища.

Не став винятком і нововибраний голова облради свободівець Михайло Головко, який взагалі відомий своїми популістичними заявами та красномовними балачками (хоча більше він відомий численими скандалами в часі його народного депутатства)

«Розвиток авіації у Тернополі – одне з наших першочергових завдань»

На цьому наголосив голова обласної ради під час обговорення перспектив розвитку малої авіації на базі тернопільського аеропорту з першим заступником Володимиром Болєщуком та Артемом Пуківським – головою ГО «Аероклуб Тернопіль».

«Ми з пілотами Тернопільщини створили аероклуб, до якого належить більше десяти осіб. Спершу тренувались на нашому летовищі, але згодом аеропорт втратив сертифікати. Базуємось тепер на приватній ділянці ділянці», - зазначив Артем Ігорович та наголосив, що для розвитку клубу потрібна більша злітна смуга, яка сьогодні є лише в аеропорту.

Керівники області розглянули подані пропозиції, окреслили план дій та запевнили, що сприятимуть відновленню діяльності аероклубу на тернопільському летовищі.

«Розвиток авіації у Тернополі – одне з наших першочергових завдань, тому співпраця з професіоналами цієї сфери є для нас дуже важливою. Можливо, саме впровадження тренувальних та приватних польотів стане початком розвитку аеропорту «Тернопіль» до летовища міжнародного рівня», - зазначив голова обласної ради Михайло Головко.

 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...