Нове на сайті:
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Політики обговорили сто днів при владі нового складу Тернопільської міської ради

Доволі пізнавальним для тих, хто цікавиться політичним і суспільним життям Тернополя, виявився марафон на телеканалі ІНТБ у середу ввечері. Темою програми ”Відверто про політику”, ведучим якої є Олег Удич, були сто днів перебування на посаді міського голови Тернополя Сергія Надала. Відомі місцеві політики, чиновники, депутати, діючий та екс- мер міста, мали змогу в прямому ефірі проаналізувати передвиборчі обіцянки Сергія Надала - які з них виконано, а які ні. І чому, власне, не виконані.

Безумовно, гостроти і конкретики діалогам ведучого з гостями додавав той факт, що Олег Удич, як колишній керівник прес-служби мерії та двічі депутат Тернопільської міськради, фахово розбирається і добре знає всі сфери життєдіяльності міста. А тому його запитання нерідко змушували гостей нервувати. Особливо це було помітно по поведінці мера Сергія Надала, який відповідав доволі емоційно і енергійно жестикулював. Загалом деякі відповіді на питання гостей студії варті того, щоб зупинитися на них детальніше (що ”Тернопільський тиждень”  згодом і зробить).

А поки що тільки скажемо, що Сергій Надал акцент і далі робив на тій тезі, що ”попередники залишили йому з командою у спадок купу проблем і боргів” і почував себе в студії явно не у ”своїй тарілці” (про непрості стосунки Надала з керівництвом ІНТБ нещодавно стало відомо громадськості завдяки ЗМІ, особливо інтернет-виданням).

А от екс-мер Тернополя Роман Заставний в притаманній йому іронічній манері спростовував всі закиди Надала, виглядаючи ”білим і пухнастим”, і запевняв глядачів, що тепер вже як депутат міськради постарається бути корисним громаді. Відповідаючи на звинуваченя з боку Надала, Роман Заставний сказав на адресу нинішнього мера, що треба працювати закотивши рукави, тоді й не виникало б проблем, а не ”фітькатися по закордонах”. Мав на увазі він, напевне, вояжі Сергія Надала до Польщі та Грузії і відпустку.

До речі, в ефірі марофону Заставний був останнім, і ліміт програми навіть дещо вичерпався. Але поки екс-мер не сказав всього, що, напевне, запланував, програма не завершилася. Це лишній раз підтверджує припущення, що Роман Заставний таки має вплив на цей телеканал і або він, або хтось з його довірених людей є співвласником ІНТБ.

Далі буде…

Олекса Ярич

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.