Нове на сайті:
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

У Тернополі триває будівництво сучасної станції знезалізнення води

Залучені міжнародні консультанти, використовуються американські технології

Масштабні роботи з будівництва сучасної станції знезалізнення води та реконструкції діючої насосної станції №4 продовжуються у Тернополі.

Станція подає воду для потреб близько 75% населення міста, тому її якість неабияк важлива.

Працюватимуть сім груп фільтрів

За словами міського голови Тернополя Сергія Надала, також там впроваджуватиметься новий метод знезараження води. Він зможе забезпечити більш ретельне й швидке усунення більшості мікроорганізмів. Мова йде про знезараження змішаними оксидантами. Обладнання станції буде оснащене автоматичною системою управління.

«У Тернополі вода подається із глибин водоносного горизонту та містить в собі чимало металів. Тому вже багато років ми думали над тим, як покращити її якість та очистити. І нам вдалося залучити кошти міжнародних фінансових донорів та запросити до роботи міжнародних консультантів. Вони постійно працюють на майданчику водопровідної насосної станції №4. Нова станція знезалізнення води за допомогою семи груп напірних фільтрів забере всі негативні домішки і метали з води, що подається тернополянам», - повідомив Сергій Надал.

Станція запрацює до кінця 2021 року

За словами міського голови, під час будівництва використовуються найсучасніші технології, які широко поширені у США.

«Нова станція знезалізнення води суттєво вплине на якість води, покращаться її смакові характеристики та запах. Під час будівництва використовуються найсучасніші технології, які широко поширені у США. Адже наша головна мета - це добра і очищена вода у кранах тернополян», - підсумував Сергій Надал.

Сергій Надал додає, що реалізувати цей масштабний проєкт заплановано до кінця 2021 року. За цей час тут завершиться будівництво і облаштування фільтрувальної техніки та розпочнуться усі інші внутрішні роботи.

Станом на березень 2021 року на майданчику завершуються роботи з будівництва фундаменту будівлі станції знезалізнення (змонтовано 95% металоконструкцій), продовжуються роботи з будівництва резервуара оборотної води об’ємом 500 м.куб, змонтовано запірну арматуру (затвор) діаметром 800 мм на вході одного з двох водоводів, які постачають воду з Верхньо - Івачівського водозабору.

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.