Нове на сайті:
Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини Лісничому з Чортківщини бажання заробити на ялинках "вилізе боком" Подробиці затримання працівниками СБУ службовця Тернопільського міського ТЦК

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Міський виконком стримує ціни на газ для населення, поки олігархи наживаються

Міський виконком Тернополя з ініціативи міського голови Сергія Надала вже більше року адміністративно стримує різке зростання ціни на газ, покриваючи різницю між так званим “ринковим тарифом” і тим, які реально сплачують тернопляни.

В середньому кожна тернопільська сім’я заплатила б минулого року на 2800 грн більше за тепло і підігрів гарячої води, якби міськвиконком не стримував тарифи.

Зруйнувати олігархічну монополію. Сергій Надал неодноразово звертав увагу уряду, що в Україні збережена олігархічна монополія на ринку і немає справедливої конкуренції за споживача, а також наголошував, що під час впровадження карантинних заходів ціна газ не повинна підніматися.

“Тарифна політика уряду укупі з “локдауном” штовхає людей у злидні та змушує економити на їжі. Такого не було з початку 1990-х. Нам потрібно дивитися на розвинені країни, де є реальна конкуренція на енергетичних ринках. Де на час карантинних заходів з державного бюджету відшкодовували сплату комунальних послуг і точно не підвищували вартості в скрутній економічній ситуації”, - зауважує Сергій Надал.

Місто хоче самостійно керувати ГРМ. Міський голова Тернополя також звернув увагу уряду на стан мережі розподілу газу, що перебуває в управлінні ПрАТ “Тернопільміськгаз”. Очільник Тернополя пропонує передати мережі на обслуговування міському комунальному підприємству.

“З метою запобігання загрозам функціонування об’єктів критичної інфраструктури міста, переконливо звертаємося до Вас з проханням передати систему газорозподільних мереж в управління комунальному підприємству Тернопільської міської ради”, - йдеться у зверненні міського голови, спрямованому на прем’єр-міністра України Дениса Шмигаля.

Передача ГРМ місту дозволить модернізувати систему постачання газу і зменшити тарифний тиск на тернополян.

Нагадаємо. Сергій Надал вже реалізував успішний проєкт модернізації системи центрального опалення, що дозволяє сьогодні стримувати тарифи для тернополян, попри постійне підвищення ціни на газ з боку уряду.

Коментарі  

 
0 #1 Вольдемар 19.03.2021 06:45
Купить твердотопливный котел - выгодный экономный вариант автономной и энергонезависим ой системы отопления http://tepllo.pp.ua
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.