Нове на сайті:
Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини Лісничому з Чортківщини бажання заробити на ялинках "вилізе боком" Подробиці затримання працівниками СБУ службовця Тернопільського міського ТЦК

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

У зв’язку із загрозливою епідситуацією в регіоні та місті, а також скупченням пасажирів на зупинках в ранішній і вечірній час доби, від понеділка, 22 березня, у Тернополі діють певні обмеження щодо проїзду пенсіонерів за віком у громадському транспорті громади, а саме: пенсіонери за віком в робочі дні можуть безкоштовно їздити, за наявності відповідної «Соціальної карти тернополянина», в маршрутних таксі, автобусах та тролейбусах з 10:00 год. до 16:00 год., у вихідні та святкові дні – без обмежень у часі. 

Наголошуємо, що це обмеження відноситься лише до пенсіонерів за віком та не застосовується до усіх інших пільгових категорій населення, таких як: особи з інвалідністю, учасники бойових дій, діти-сироти та інші тернополяни, котрі виготовили і користуються пільговою «Соціальною картою тернополянина». Ці категорії осіб можуть безкоштовно користуватися приватним та комунальним громадським транспортом міста впродовж усього робочого дня.
На період карантину безоплатно і без обмежень у часі приватним та комунальним громадським транспортом Тернополя можуть користуватися також пенсіонери за віком, котрі продовжують працювати у закладах охорони здоров’я комунальних форм власності.
Для безкоштовного проїзду протягом усього дня таким пенсіонерам необхідно звернутися до керівництва лікувального закладу. До слова, станом на 24 березня уже більше 1000 працівників комунальних лікувальних закладів отримали відповідні посвідчення.
«У нашому місті є медики, які, незважаючи на ризик захворіти, щодня продовжують рятувати тернополян, хоча вік і робочий стаж дозволяють їм піти на пенсію. З новою хвилею COVID-19 потреба в людях, готових допомогти, зростає щодня, - зазначає міський голова Сергій Надал. - Я дякую їм за відданість і хочу повідомити, що медичні працівники пенсійного віку, які продовжують працювати за спеціальністю, будуть безкоштовно користуватися громадським транспортом у будь-яку пору дня».
Нагадаємо, що відповідно до обмежень, встановлених Кабінетом міністрів України, які діють в умовах адаптивного карантину, перевезення пасажирів у громадському транспорті дозволено лише в межах сидячих місць.

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.