Нове на сайті:
Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

У місті проводять масові тестування організованих колективів та вживаються усі необхідні протиепідемічні заходи, однак збереження нормального життя залежить від кожного з нас

Головне. У Тернополі вживають додаткових заходів для уникнення потрапляння у “червону зону”. Зокрема, за ініціативою міського голови Сергія Надала, проводять масові тестування усіх організованих колективів для вчасного виявлення і локалізації інфекції. Про це повідомив Сергій Надал.

Дослівно. “У сусідніх областях епідемічна ситуація залишається складною. Росте кількість хворих. Тому ми додатково проводимо масове тестування усіх організованих колективів. Працюють мобільні бригади. У разі виявлення хворих, оперативно локалізуємо джерело і надаємо необхідну допомогу. Усі заходи спрямовані на уникнення потрапляння Тернополя до “червоної зони”, - повідомив Сергій Надал.

Деталі. Міський голова наголосив — важливо зберегти у Тернополі нормальне життя.

“Завдання кожного тернополянина — зробити все можливе, щоб місто працювало. Від цього залежить добробут кожного і добробут всієї нашої громади. Тому я ще раз наполегливо прошу усіх серйозно ставитися до застережень лікарів. Носіть маски. Використовуйте антисептики. Уникайте масових скупчень людей і відкладіть різні святкування. Тим самим ви збережете життя та здоров’я Ваших близьких і допоможете усім нам спільно нормально пройти цю хвилю пандемії без додаткових обмежень”, - наголосив Сергій Надал.

Очільник Тернополя також нагадав, що правоохоронні органи мають слідувати за дотриманням протиепідемічних заходів.

“Правоохоронці мають право попереджати і штрафувати за порушення протиепідемічних правил. Йдеться про спільне благо”, - зауважив Сергій Надал.

Нагадаємо. У кількох обласних центрах Західної України, зокрема у Чернівцях, Івано-Франківську, Львові, Ужгороді, пройшли акції протесту підприємців, змушених припинити свою роботу через потрапляння до “червоної зони” пов’язаного з перевищенням порогових рівнів захворювання на коронавірусну хворобу.

У Тернополі підприємства продовжують працювати з дотриманням протиепідемічних заходів. 

У свою чергу, на останньому засідання міського штабу щодо боротьби з коронавірусом, запропоновано не закривати заклади громадського харчування. Лише через тиждень, з покращенням погодних умовах, кафе та ресторани будуть працювати лише на літніх майданчиках та на виніс.

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.