Нове на сайті:
На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини Лісничому з Чортківщини бажання заробити на ялинках "вилізе боком"

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

60 % туристів курорту були іноземні туристи

Медики та епідеміологи пов’язують збільшення кількості інфікованих на коронавірус на Тернопільщини з появою так званого «британського» штампу, який занесли в область з курортів сусідньої Івано-Франківщини. Особливо з Буковелю.

Нагадаємо

На Тернопільщині виявили новий британський штамп коронавірусу, який у рази заразніший та небезпечніший для дітей та молоді.

Країна на локдауні, а Буковель процвітає

Коли в Україні ввели новий локдаун, а сусідні з Тернопільщиною Івано-Франківську, Закарпатську та Буковину повність «закрили», запровадивши червону зону, відомий курорт продовжив працювати. На початку січня на курорті навіть помітили президента Володимира Зеленського.

Вже після спалаху «британського» штампу ковіду, навіть в Офісі президента визнали, що його завезли іноземні туристи.

 «Близько 60% туристів «Буковелю» цьогоріч іноземці», - заявив заступник Офісу президента Кирило Тимошенко.

Гірськолижний шолом «захищає» від ковіду

Дуже дивно пояснювали дозвіл на роботу курорту місцеві чиновники. Для прикладу, перший заступник начальника Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області Микола Сендецький пояснив, що у Буковелі дотримуються карантинного режиму, а маски заміняють шоломи.

«Всі, хто катається на Буковелі, мають захисні шоломи, тому ймовірність захворіти там зменшується у рази», - аргументував чиновник.

Як наслідок, захисні шоломи не помогли, по всій західній України почався новий спалах епідемії, багато людей важко захворіли. Для прикладу, на Івано-Франківщині та Львівщині переповнені лікарні, хворих розміщають у коридорах. Тепер «британський» штамп добрався й до Тернопільщини.

Буковель знову відкриють

Незважаючи на те, що після нового спалаху «британського» штампу ковіду, Буковель все таки закрили, ситуація може змінитися. Юристи курорту активно працюють над новим дозволом на відновлення роботи Буковелю.

«Наразі над цією справою працюють наші юристи  Згідно зі всіма законами, нормами та постановами Буковель мав і має право працювати», - зазначила прессекретарка Буковелю Віталія Васильчук. За словами Васильчук, закриття курорту на карантин було "заполітизованим" рішенням, а місцеві мешканці, які живуть за рахунок туризму, терплять великі збитки.

Ось так, очікуємо на відновлення роботи Буковелю, на новий рекорд кількості інфікованих та на повний локдаун по всій Україні.

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.